Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Concursul „Vino la Petrolul să faci istorie” şi-a desemnat câştigătorii

Concursul „Vino la Petrolul să faci istorie” şi-a desemnat câştigătorii
noiembrie 27
17:08 2012

“Vino la Petrolul să faci istorie”, concursul iniţiat de Fotbal Club Petrolul Ploieşti, în parteneriat cu Asociaţia pentru Iniţiativă şi Dezvoltare Continuă AIDC, a ajuns la final. Juriul a avut o misiune dificilă, analizând 25 de propuneri de scenarii documentare ce au vizat istoria clubului FC Petrolul, iar, după ce “sita a cernut”, câştigător a fost desemnat scenariul intitulat “Lupul îşi schimbă blana, dar năravul ba”.

Conceput de trei eleve de liceu, Diana-Mihaela Gaibăr, Anne-Marie Bianca Pantilimon şi Roxana-Georgiana Tîrteaţă, scenariul va fi transformat într-un film documentar, produs cu ajutorul unei echipe de profesionişti de la Prahova TV. Totodată, câştigătoarele vor fi premiate şi cu o pereche de boxe profesionale pentru calculator, oferită de sponsorul Mercury Lighting SRL.
Apreciind efortul depus de toţi participanţii, organizatorii concursului “Vino la Petrolul să faci istorie” le mulţumesc acestora şi îi aşteaptă şi la viitoarele proiecte ce vor fi iniţiate de clubul nostru.

Sursa:fcpetrolul.ro

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
9°
câțiva nori
humidity: 100%
wind: 3m/s SW
H 9 • L 9
16°
Wed
19°
Thu
16°
Fri
15°
Sat
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar