Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Otelul – Petrolul 0-1 (0-0)

Otelul – Petrolul 0-1 (0-0)
februarie 24
20:36 2013

Primul examen – prima restanta pentru Grigoras!!

Petrolul a pornit cu dreptul în 2013, obţinând o victorie extrem de preţioasă pe terenul Oţelului Galaţi. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de către Jeremy Bokila, cu zece minute înainte de final.

La prima apariţie oficială din 2013, Oţelul şi Petrolul au arătat ca două echipe extrem de prudente. Astfel, debutul meciului de la Galaţi a fost unul echilibrat, dar fără realizări deosebite, mingea ajungând destul de rar în preajma celor două porţi. Abia pe finalul primei reprize lucrurile s-au mai animat, “lupii” având cea dintâi situaţie de gol, atunci când Bokila (34) i-a luat faţa lui Benga, dar Grahovac  a ieşit la timp dintre buturi şi a prins în faţa atacantului ploieştenilor. Imediat, Oţelul a avut cea mai mare ocazie a reprizei întâi, şutul lui Paraschiv (36), expediat de la 16 metri, întâlnind bara din stânga lui Bornescu.
Bolivianul Mojica (49) a deschis partea secundă cu o lovitură liberă de la 30 de metri, bătută periculos, dar Grahovac a respins în corner, iar Morar (58) a avut o execuţie îndrăzneaţă, un şut din stânga, la care mingea a ocolit de puţin colţul lung. Oţelul a replicat prin Astafei (62), cel care a trimis imprecis din colţul careului mic, pentru ca, două minute mai târziu, lovitura de cap a lui Ljubinkovic să fie prinsă fără emoţii de către Bornescu. Portarul “lupilor” a avut o paradă de senzaţie la şutul lui Iorga (66), rămas singur la 14 metri, şi a fost ocrotit de şansă la ocazia uriaşă a lui Astafei (73), cel care, de la 12-13 metri, central, a trimis în bara!
A venit, însă, minutul 80, atunci când Hoban a bătut o lovitura liberă în mijlocul careului, iar BOKILA a prelungit, cu capul, pe spate, lăsându-l fără replică pe Grahovac, şi Petrolul trecea la conducere pe tabela de marcaj, apropiindu-se de o victorie extrem de importantă. Defensiva petroliştilor a rezistat până la final, trupa lui Contra luând, astfel, un start promiţător în 2013.

Etapa viitoare, echipa noastră va juca pe “Ilie Oană”, cu ACSM Iaşi, într-un meci ce se va disputa duminică, de la ora 18.00.

Oţelul Galaţi – FC Petrolul Ploieşti 0-1 (0-0)
Marcator: Bokila (80)
Oţelul:  Grahovac  – Cojoc , S. Costin  (86 – Tudorie), Benga , Ljubinkovic  – G. Giurgiu (cpt) , Astafei , – L. Iorga , I. Neagu , Stromajer  (69 – I. Filip ) – G. Paraschiv  (82 – Gazale). Antrenor: Ion Balaur.
FC Petrolul: Bornescu – Alcenat, Neag, Geraldo (cpt), Guilherme – Mojica (79 Yamissi), Hoban – Renan (67 Boudjemaa), Sauvadet, Morar (59 Younes) – Bokila. Antrenor: Cosmin Contra.

Au arbitrat: Alexandru Tudor (Bucureşti) – Aurel Oniţă (Bucureşti) şi Octavian Şovre (Oradea).
Arbitru de rezervă: Florin Miron (Bucureşti).
Observatori: Dumitru Dumitriu (Bucureşti)/Ioan Mureşan (Bucureşti). (sursa:fcpetrolul)

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
28°
cer acoperit de nori
humidity: 34%
wind: 5m/s WSW
H 28 • L 28
24°
Sat
27°
Sun
25°
Mon
23°
Tue
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar