Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Concert extraordinar Phoenix pe Stadionul Ilie Oana!!

Concert extraordinar Phoenix pe Stadionul Ilie Oana!!
mai 07
12:07 2013

Vineri, 31 mai 2013, de la ora 19:00, trupa Phoenix va susţine un concert caritabil extraordinar pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, alături de formaţia Bucium şi de Grigore Leşe, ne informeaza siteul www.max-media.ro.

Evenimentul este organizat de Fundaţia “Copiii Noştri”, în cadrul programului “Pentru binele copiilor”. Toate fondurile colectate prin acest program vor fi alocate pentru sprijinirea înfiinţării, dotării şi funcţionării Spitalului de Pediatrie Ploieşti, care va fi amenajat în clădirea Petrom, de lângă Catedrala Sf. Ioan. Noua unitate medicală va fi dată în folosinţă în vara anului 2015.

Biletele se găsesc la agenţia Teatrului “Toma Caragiu”, casele stadionului Ilie Oană şi agenţia Casei de Cultură a Sindicatelor.

Trupa Phoenix este una dintre cele mai longevive trupe de la noi, iar anul trecut a aniversat 50 de ani de activitate, marcaţi prin mai multe concerte. Înfiinţată la Timişoara în 1962 sub titulatura “Sfinţii”, Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români şi a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare. Phoenix,  a fost şi este apreciată pentru piese ca: “Mica Ţiganiadă”, “Andrii Popa”, “În umbra marelui URSS”, “Strunga”, “Nunta” şi multe altele.

Foto:4arte.ro

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
0°
ceață
humidity: 100%
wind: 2m/s W
H 3 • L 2
12°
Fri
7°
Sat
7°
Sun
7°
Mon
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar