Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Atacant spaniol scolit la Atletico Madrid aproape de Petrolul!

Atacant spaniol scolit la Atletico Madrid aproape de Petrolul!
iunie 17
17:05 2013

In cursul zilei de astazi, cotidianul local Telegrama  a anuntat in exclusivitate mutarea aproape sigura pe care „lupii galbeni” o pregatesc in aceste zile.ruben ramos RM Din cotidianul mai sus mentionat aflam ca Petrolul Ploiesti se afla in negocieri avansate cu Ruben Ramos Martinez un fotbalist – atacant de bandă dreaptă venit de la Fuenlabrada – școlit la Atletico Madrid, marcator a 5 goluri în cele 8 partide disputate după mandatul lui Contra în Spania. Sub comanda lui Cosmin Contra, atacantul reușise două goluri în 7 apariții, coach-ul Petrolului plăcându-l foarte tare, motiv pentru care a dorit să-l transfere, încă din iarnă, renunțând însă la aflarea sumei cerute de club. La acest moment există premise favorabile pentru afacere mai ales că Ruben Ramos Martinez rămâne liber de contract peste două săptămâni.

 Ruben Ramos a debutat la Fuenlabrada la 30 august 2012 sub comanda lui „Gurita” care, în proporție uriașă, îl va antrena și la Petrolul!

Cel mai probabil fanii galben-albastrilor vor putea face cunostinta cu el  inca de astazi , Petrolul avand programat de la orele 20 pe arena Ilie Oana, reunirea oficiala a lotului pentru  noul sezon 2013-2014.

Ruben Ramos Martinez

Locul nasterii: Madrid

Data nasterii: 31/01/1989

Pozitie: Atacant

Greutate: 72 kg

Inaltime: 175 cm

Nationalitate: Spaniol

Jucatori preferati: Cristiano Ronaldo, Raul
Visul sau: Sa-si faca debutul pe Santiago Bernabeu cu prima echipa
Hobbyuri: Cinema, sa-si petreaca timpul liber alaturi de familie si prieteni

Ruben Ramos Martinez in perioada 1995-2007 si-a facut junioratul la Atletico Madrid.

In perioada 2007-2009 el a bifat 54 de aparitii pentru echipa a doua a lui Atletico Madrid, pentru care a marcat de 14 ori.

Intre 2009-2011 a bifat si 19 meciuri pentru Real Madrid  B pentru care a marcat de 3 ori.

Atacantul spaniol a mai trecut in cariera sa si pe la echipa italiana Brescia(2011), Lucena(Spania- Segunda Division), ultima sa echipa pentru care a activat fiind Fuenlabrada(2012) unde a bifat 13 meciuri si a marcat de 6 ori.

In anul 2006 Ruben Ramos Martinez a fost convocat la nationala Spaniei U 17, unde a bifat 11 aparitii si a marcat de 5 ori.

Siteul oficial al celor de la Real Madrid, www.realmadrid.com ni-l prezinta pe viitorul atacant al Petrolului ca fiind un jucator abil, rapid si foarte talentat. Ruben este descris ca fiind un jucator tehnic si un adevarat marcator, putand aduce oricand un plus valoare pe partea ofensiva echipei pentru care activeaza.  Un jucator care este in permanenta dispus la efort si care nu se da batut niciodata.

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
8°
cer fragmentat
humidity: 64%
wind: 2m/s ESE
H 8 • L 7
14°
Sat
18°
Sun
9°
Mon
10°
Tue
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube




Abonați-vă la newsletter

Curs valutar