Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Ploiestiul Patria Noastra a avut dreptate! Jeremy Bokila a recidivat!

Ploiestiul Patria Noastra a avut dreptate! Jeremy Bokila a recidivat!
iulie 09
13:21 2013

In urma articolului prezentat inca de aseara in Exclusivitate de catre siteul Ploiestiul Patria Noastra,prin care se anunta iminenta plecare a lui Jeremy Bokila de la Petrolul Ploiesti inainte de Supercupa Romaniei, astazi siteul oficial al clubului ploiestean a remis un comunicat de presa prin care aduce lamuriri cu privire la situatia atacantului congolez. Zemanta Related Posts Thumbnail

Va prezentam mai jos integral comunicul clubului FC Petrolul Ploiesti!

 

Fotbal Club Petrolul Ploieşti face următoarele precizări legate de situaţia fotbalistului Jeremy Loteteka Bokila:

Jucătorul Jeremy Loteteka Bokila se află sub contract ferm cu Fotbal Club Petrolul Ploieşti pentru următorii doi ani şi nu există vreun acord, verbal sau scris, încheiat între gruparea noastră şi un alt club interesat de un eventual transfer. Ţinând cont de obiectivele propuse pentru perioada următoare, atât pe plan intern cât şi în Europa League, clubul nostru are tot interesul să mizeze pe aportul jucătorului Jeremy Loteteka Bokila. Fotbalistul a refuzat să intre în programul echipei pentru partida din Supercupa României, decizia fiind strict a lui şi a impresarilor care îl reprezintă, aceştia dorindu-şi un transfer urgent.
Drept urmare, Fotbal Club Petrolul Ploieşti a demarat formalităţile necesare pentru suspendarea jucătorului Jeremy Bokila, actele urmând să fie înaintate către FIFA în situaţia în care el nu va reveni, în cel mai scurt timp posibil, în programul echipei noastre.(sursa:fcpetrolul.ro)

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
11°
ploaie moderată
humidity: 89%
wind: 2m/s NW
H 12 • L 11
17°
Fri
19°
Sat
21°
Sun
21°
Mon
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube




Abonați-vă la newsletter

Curs valutar