Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Primaria Ploiesti a virat in contul Petrolului primul milion de euro!

Primaria Ploiesti a virat in contul Petrolului primul milion de euro!
iulie 11
16:26 2013

In cursul zilei de azi, cei de la incomodph.ro in urma solicitarii catre Primaria Ploiesti, pentru lamurirea situatiei cu privire la acordarea primei transe din bonusul de performanta promis echipei FC Petrolul Ploiesti ca urmare 02-Primaria-orasului-Ploiestia indeplinirii obiectivelor din sezonul recent incheiat si anume clasarea pe unul din locurile 1-4 si castigarea Cupei Romaniei, au primit un raspuns oficial din partea autoritatilor locale, prin vocea d-nei Alina Istratescu, purtator de cuvant in cadrul primariei municipiului Ploiesti.

Astfel, Alina Istratescu a declarat pentru sursa mai sus citata urmatoarele:

„Buna ziua,

In urma solicitarii telefonice va aduc la cunostinta ca astazi a fost transmis la trezorerie OP”

Cu alte cuvinte prima transa de 1,2 milioane de euro reprezentand prima de obiectiv promisa gazarilor a fost virata in conturile clubului ploiestean! Pe aceasta cale ne alaturam si noi recomandarii facute de catre cei de la incomodph.ro catre antrenorul Cosmin Contra sa investeasca in aparare, unde Manasse nu face fata cerintelor Ligii I si in atac, unde plecarea lui Bokila va lasa urme adanci.

Cu atat mai ingrijoratoare este situatia, privind lipsa unor atacanti si fundasi de valoare , mai ales ca ne aflam la mai putin de 24 de ore (12 iulie 2013)pana cand cei de la UEFA(foto jos:frf.ro) lista frf pt ELle permit cluburilor angrenate in preliminariile de Europa League, in speta si FC Petrolul Ploiesti, sa trimita lista cu jucatorii valizi pentru a doua competitie intercontinentala ca importanta in sportul rege.

 

 

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
11°
cer acoperit de nori
humidity: 89%
wind: 3m/s N
H 12 • L 11
15°
Fri
16°
Sat
20°
Sun
21°
Mon
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube




Abonați-vă la newsletter

Curs valutar