Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

EXCLUSIV! Cristea si Cristescu concediati! Abel Camara si Njongo Priso aproape inregimentati!

EXCLUSIV! Cristea si Cristescu concediati! Abel Camara si Njongo Priso aproape inregimentati!
iulie 16
20:38 2013

Miscari de trupe, astazi in cadrul clubului FC Petrolul Ploiesti! Cu mai putin de 48 de ore inainte de debutul european , ploiestenii, concediaza 523186-marian-cristescusi inregimenteaza pe banda rulanta! Astfel, in cursul zilei de astazi cotidianul Prosport a anuntat in exclusivitate plecarile lui Marian Cristescu si a lui Adrian Cristea din randul „lupilor galbeni”.

Daca Marian Cristescu este foarte aproape de a-si fi gasit deja o noua echipa, in cazul „printului” Cristea inca nu se cunosc foarte multe  amanunte.

Astfel conform cotidianului mai sus amintit Cristescu a negociat în această după-amiaza cu Dinu Gheorghe şi s-au înţeles în mare parte asupra contractului.

Preşedintele Astrei a confirmat discuţia şi a precizat că nu au mai rămas de pus la punct decât câteva date din contract.

Ajuns la 28 de ani, Cristescu a mai jucat de-a lungul carierei la Electromagnetica, Braşov şi U Cluj. Cristescu a jucat 24 de meciuri pentru Petrolul, pentru care a marcat 2 goluri.

Adrian Cristea a fost dat afară de la Petrolul, deşi abia a revenit din Belgia, acolo unde a fost împrumutat la Standard Liege.

Cristea a fost criticat extrem de dur după meciul din Supercupă, pierdut de Petrolul în faţa Stelei.

„Din punctul meu de vedere, nu mai are nicio treabă. Nu-l înţeleg pe băiatul ăsta, vorbim limbi diferite. Credeam că sunt eu nebun, că nu mă pricep, dar nu e mare lucru de înţeles. Degeaba a vorbit Contra cu el în dimineaţa meciului, a încercat să-l motiveze. I-a zis: «Îi rup, îi fac praf!». (Scârbit) Am văzut cum i-a făcut…”, a declarat Dan Capră pentru ProSport, imediat după meciul de Supercupă.

Cristea a mai jucat în carieră pentru Poli Iaşi, Dinamo, U Cluj şi Standard Liege. Pentru Petrolul a jucat 15 meciuri, pentru care a marcat un gol.

Abel Camara si Njongo Priso in negocieri intense la Ploiesti!abelcamara.C._Morais_846403634

Dupa renuntarea la cei doi mijlocasi Cristescu si Ad. Cristea, Petrolul incearca sa le suplineasca locul in echipa prin aducerea sub comanda lui Cosmin Contra a doi atacanti de culoare, ambii cu dubla cetatenie, unul guinezo-portughez, si altul camerunezo-maltez.

Este vorba de Abel Camara si Njongo Lobe Priso Doding. Ambii din ultimele informatii pe care le avem se afla in acest moment la Ploiesti si isi negociaza contractele cu formatia ploiesteana.
În vârstă de 23 de ani, Camara este internaţional de tineret al Portugaliei, fiind legitimat la clubul Beira Mar, după ce a trecut pe la alte echipe portugheze precum Belenenses şi Estrela Amadora.

Camara este născut în Guinea-Bissau, dar are paşaport portughez. În acest an a jucat şapte meciuri pentru naţionala de tineret a Portugliei şi a marcat de 3 ori. Site-ul transfermarkt.de îl cotează la un milion de euro.

In varsta de 24 de ani, camerunezo-maltezul Njongo Lobe Priso Doding(foto:timesofmalta.com), 1,71 metri a jucat pana in prezent in 3 campioanate europene, Malta (FC Valleta), Cipru (AEK Larnaca) , ultimul club la care a activat fiind CSKA Sofia (Bulgaria).priso

Cu un total de 138 de partide stranse pentru aceste 3 echipe , Njongo Priso a marcat de 31 de ori! Astfel pentru formatia FC Valleta in 51 de partide a inscris de 24 de ori, pentru cipriotii de la AEK Larnaca a bifat 50 de prezente inscriind de 3 ori, pentru ca in ultima sa aventura din campionatul vecinilor  nostri bulgari, CSKA Sofia sa evolueze in 37 de partide si sa inscrie de 4 ori!

Njongo Lobe Priso Doding daca va semna cu Petrolul Ploiesti nu se va afla la prima sa experienta europeana, in cariera sa el mai bifand 8 prezente in preliminarii de Europa League cu formatiile mai sus amintite si inscriind de 3 ori, de doua ori pentru Valleta si odata pentru AEK Larnaca, contabilizand un total de 690 de minute jucate in Europa!

Njongo Lobe Priso Doding este cotat la 700.000 de euro conform transfermarkt.de

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

1 comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
12°
cer acoperit de nori
humidity: 89%
wind: 1m/s WNW
H 11 • L 10
16°
Fri
18°
Sat
21°
Sun
22°
Mon
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube




Abonați-vă la newsletter

Curs valutar