Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Fotbal si poezie! S-a lansat „Petrolisme”!

Fotbal si poezie! S-a lansat „Petrolisme”!
iulie 17
21:37 2013

Miercuri 17 iulie 2013 , la magazinul oficial al FC Petrolul din cadrul Winmarkt Grand Center, Liviu Drăghici a lansat cel de-al doilea  volum de versuri intitulat “Petrolisme”!178089_607434949290927_1228987187_o

Cartea scrisă de Liviu Drăghici reunește in 122 pagini, 45 de poezii,”Petrolisme” aducand in prim plan  astfel, cel mai bun sezon al echipei ploiestene din ultimii 47 de ani incununat de castigarea unui nou trofeu dupa 18 ani.

Precedentul volum “Poezii din Peluza” debuta cu o poezie scrisa de autor dupa o deplasare pe terenul Unirii Alba Iulia pentru un meci pierdut de gazari cu 3-0 in prima etapa a returului ligii secunde. Actualul volum se incheie cu un poem dedicate castigarii Cupei Romaniei!

Volumul „Petrolisme” a fost pus în vânzare, începând cu această săptămână, la magazinul oficial al clubului, din mall-ul mai sus-menţionat, şi costă 20 lei. Este o carte care nu trebuie să lipsească din biblioteca tuturor acelora care simpatizează nu numai echipa fanion a Ploieştiului şi a Prahovei, ci îi iubesc şi pe tinerii din peluza I de pe „Ilie Oană”, care fac spectacol, meci de meci, şi dau tonul la încurajările formaţiei favorite.

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
0°
ceață
humidity: 100%
wind: 2m/s W
H 3 • L 2
12°
Fri
7°
Sat
7°
Sun
7°
Mon
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar