Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

VIDEO!Petrolul Ploiesti nu a depasit Vitessele „L EGAL E”!!

VIDEO!Petrolul Ploiesti nu a depasit Vitessele „L EGAL E”!!
august 01
22:38 2013

Petrolul a dominat categoric partida cu Vitesse, însă a obţinut doar un egal în prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League, scor 1-1.FOTBAL:FC PETROLUL PLOIESTI-VITESSE ARNHEM 0-0,EUROPA LEAGUE (1.08.2013)

Ploieştenii au început tare partida de pe „Ilie Oană”, cu un Gicu Grozav dornic să îşi spele păcatele, după penalty-ul ratat în ultimul minut al meciului cu Pandurii, 1-1. Atacantul de 22 de ani putea deschide scorul încă din minutul 3, însă şutul său de la marginea careului a trecut peste poartă. A continuat să insiste în ofensivă, forţîndu-i pe olandezi să greşească, însă golul nu a venit.

În minutul 19 a fost rîndul lui Pecanha să se remarce, avînd o intervenţie spectaculoasă la un şut pe care scria 0-1. „Lupii galbeni” au replicat imediat prin Hamza, care a reluat cu capul puţin peste poartă din apropiere. Finalul de repriză l-a găsit pe Grozav la fel de incisiv, însă Velthuizen a reuşit să pareze şutul său de la 20 de metri.

După pauză, olandezii au dat lovitura. „Centralul” partidei a observat un contact la un duel în careu între Benga şi Reis, dictînd penalty. Acelaşi Reis a confiscat balonul şi l-a executat pe Pecanha. Contra a forţat egalarea, introducîndu-i pe rînd pe Teixeira, Camara şi Morar, însă fără rezultat. Golul egalizator a picat abia în minutul 84. De Lucas a şutat puternic de la marginea careului, mingea a ajuns la Grozav, care a înscris cu un şut pe jos din apropiere.

Declaratii dupa meci

Cosmin Contra: „Felicit toată echipa pentru efortul depus. Cred că meritam victoria, meritam victoria fără să primim gol. Meritam victoria fără ca Vitesse să fie ajutată. Cred în şansele noastre. Va fi greu, dar e un rezultat care ne dă şanse.

Am vorbit cu cei care s-au uitat la TV şi a fost un penalty foarte foarte uşor acordat. Am meritat victoria, am fost mai buni şi asta ne dă speranţe pentru săptămâna viitoare. Am demonstrat că Petrolul nu e o echipă care să se apere, cu un fotbal plăcut. Suntem pe un drum bun”, a declarat Cosmin Contra la Digi Sport.

 

Alexandru Benga:„A fost un duel corect, pentru că nu m-am folosit de brațe, cel mult l-am atins cu pieptul. L-am atins în căzătură abia! El s-a aruncat și arbitrul a considerat că a fost contact nepermis. N-au fost circumstanțe pentru penalty. Suntem puțin frustrați pentru că n-am reușit să tranșăm partida în favoarea noastră, mai ales că puteam să ne impunem după aspectul jocului.

Calificarea nu este jucată! Sincer, cred că i-am tratat cu prea mult respect pe cei de la Vitesse! I-am cam sufocat după ce am mărit ritmul. Eu zic că dacă eram mai agresivi în prima repriză, cred că puteam să câștigăm. Mergem cu încredere la retur și mergem să ne calificăm. Impresia tuturor este că s-a dat destul de ușor acel penalty, dar asta este viața, mergem înainte”,a declarat Alexandru Benga la Digi Sport.

Caseta tehnica

FC Petrolul – Vitesse Arnhem 1-1 (0-0)
Marcatori: Grozav (84)/Reis (52).

Petrolul Ploiesti: Pecanha – Alcenat, Geraldo Alves, Benga, Guilherme – Hoban, De Lucas – Boudjemaa (Morar ’72), Hamza (Abel Camara ’69), Grozav – Dore (Teixeira ’63). Antrenor: Cosmin Contra.

Vitesse Arnhem: Velthuizen – Leerdam, Kashia, Van der Heijden, Van Aanholt – Vejinovici (Van der Struijk ’75), Kazaişvili, Janssen – Ibarra, Reis, Kakuta (Chanturia ’24). Antrenor: Peter Bosz.

Cartonase galbene: Benga ’51, Grozav ’85 / Kashia ’73, Chanturia ’76, Van Aanholt ’85.
Returul va avea loc joia viitoare, în Olanda, de la ora 21:00

sursa:gsp.ro

Foto:Razvan Pasarica

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
9°
câțiva nori
humidity: 88%
wind: 2m/s ENE
H 9 • L 7
14°
Sat
18°
Sun
9°
Mon
10°
Tue
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube




Abonați-vă la newsletter

Curs valutar