Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

OFICIAL! „Justice for Hamza!” a devenit protest cu ecou european!

OFICIAL! „Justice for Hamza!” a devenit protest cu ecou european!
august 14
15:05 2013

Astazi, pe adresa siteului Ploiestiul Patria Noastra am primit un mesaj din partea suporterilor de la Vitesse Arnhem, prin care ni seimg_8350 confirma in proportie de 100% ca intreaga comunitate olandeza este solidara cu suporterii Petrolului si implicit cu cazul „Hamza Younes”.

Astfel,saptamana viitoare la meciul de pe teren propriu contra celor de la Twente, peluza celor de la Vitesse vor afisa un banner pentru sustinerea atacantului tunisian Hamza Younes, prin care se cere respectarea legii in general in Romania, implicit in cazul atacantului Petrolului.  Mesajul peluzei olandeze care ne-a fost trimis pe adresa siteului suna in felul urmator: „We will definitely make a banner for the home game vs Twente. Justice for Hamza Younes! Vitesse Supporters”

Cu alte cuvinte suporterii lui Vitesse confirma oficial si in exclusivitate pentru Ploiestiul Patria Noastra, ca vor acorda tot sprijinul de care suporterii Petrolului si Hamza Younes vor avea nevoie si ca vor monitoriza indeaproape  desfasurarea acestui caz.

„Putem sa va anuntam oficial ca ne-am decis sa va fim solidari in acest caz a lui Hamza Younes, si cu ocazia primului meci de pe teren propriu contra celor de la Twente, vom afisa un banner de sustinere cu mesajul : Dreptate pentru Hamza Younes! Suporterii lui Vitesse

Daca suporterii celor de la Vitesse deja au confirmat solidaritatea cu privire la cazul Younes, alte peluze europene cu nume grele sunt aproape de a confirma si de a adera si ele contra abuzului facut de primarul Constantei, Radu Mazare asupra atacantului petrolist Hamza Younes. Printre numele cele mai grele ale peluzelor europene se afla galeria celor de la Borussia Dortmund, PSV Eindhoven, Legia Varsovia si Real Madrid!

Foto:groundhoppingetc.com

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Vlad Craioveanu
    Vlad Craioveanu august 14, 16:11

    Macar la Ministeru’ de Interne, la Bucuresti, si tot ar trebui facuta o deplasare, ceva… Daca nu si la Constanta!

    Javra de Mazare era invitat aseara la Antena 3, in timpul protestului de la Ploiesti!

    RADU MAZARE DA AFARA DIN TARA UN SPORTIV, PENTRU CA A INDRAZNIT SA FACA TURISM „LA EL” IN STATIUNE:

    „Este chiar tupeist acest băiat şi n-ar fi rău să plece din ţară.”

    Hingherul MAZARE RADU INTERZICE ACCESUL TURISTILOR DUPA CUM DORESTE EL: „Mă gîndesc să-i interzic accesul la skijet pentru că acest băiat e un pericol”?!

    Dupa care, acelasi Radu Mazare isi pune mardeiasii sa bata cate un turist (fie el si sportiv de performanta…) – ca la fasole!

    Răspunde acestui comentariu
  2. Vlad Craioveanu
    Vlad Craioveanu august 14, 16:13

    Ar trebui sa se deplaseze in fata primariei din Constanta cel putin tot atatia suporteri ai „Petrolului” cati au fost la meciul pentru cupa!

    Ai IN PLUS, toti cetatenii din Romania carora li se pare abject ca o zona a tarii sa fie stapanita in stil feudal, si un saltimbanc bolnav mintal sa ocupe o functie publica, in loc sa-si omoare timpu’ pe priciul celulei!

    Trebuie stranse semnaturi de la CONSTANTENI pentru demiterea acestui ipochimen penal, ca prin pas spre punerea lui la dispozitia Justitiei!

    Răspunde acestui comentariu
  3. pedro
    pedro august 14, 16:20

    Respect acelor oameni, pe mine ma bucura foarte mult ca am reusit sa legam niste prietenii cu olandezii.
    Insa sunt curios sa aflu metodele foliste pentru convingerea celor de la Dortmund si mai ales a galeriei Realului sau au dorit ei sa se implice pur si simplu?

    Răspunde acestui comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
18°
nori împrăștiați
humidity: 53%
wind: 8m/s W
H 20 • L 18
23°
Sat
25°
Sun
26°
Mon
22°
Tue
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube




Abonați-vă la newsletter

Curs valutar