Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Swansea – Petrolul va avea brigada din Rusia!

Swansea – Petrolul va avea brigada din Rusia!
august 15
13:22 2013

UEFA a comunicat numele arbitrilor ce vor oficia big098767890987la partida dintre Swansea City AFCşi FC Petrolul Ploieşti, programată să se desfăşoare joi, 22 august, în cadrul play-off-ului Europa League.
 
Întâlnirea va începe la ora locală 19.05 (21.05 în România)şi va fi condusă de către o brigadă din Rusia, ce-l va avea la centru pe Serghei Karasev (34 ani). Aflat din 2010 pe lista FIFA, Karasev a arbitrat mai multe meciuri din competiţiile europene ale unor echipe din România, ultima dată în primăvară, Steaua – Chelsea.

În jocul de pe „Liberty Stadium” din Swansea, Karasev va fi secondat, de la cele două linii, de Tikhon Kalugin şi Anton Averyanov, al patrulea oficial urmând să fie Maxim Layushkin. Observator pentru arbitri a fost desemnat spaniolul Juan Antonio Fernandez Marin, în vreme ce delegat din partea UEFA va fi germanul Thomas Weyhing.(sursa fcpetrolul.ro)

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
12°
cer acoperit de nori
humidity: 89%
wind: 1m/s WNW
H 11 • L 10
16°
Fri
18°
Sat
21°
Sun
22°
Mon
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube




Abonați-vă la newsletter

Curs valutar