Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Petrolul si-a prezentat oficial cele trei noi achizitii! Tricoul lui Bokila confiscat de Albin!

Petrolul si-a prezentat oficial cele trei noi achizitii! Tricoul lui Bokila confiscat de Albin!
septembrie 13
14:59 2013

In cadrul unei conferinte de prese, ce a avut loc azi la stadionul72bdec8a36f72c98b74a79a24a6f7dfa_XL Ilie Oana, conferinta care a avut ca scop trecerea in revista a partidei de duminica contra Concordiei Chiajna, Petrolul si-a prezentat oficial cele trei achizitii sosite in aceasta pauza competitionala.

Astfel alaturi de tehnicianul Cosmin Contra , in sala de conferinte au luat parte, fundaşul Marian Dean Beţa şi mijlocaşii Walter Fernandez și Juan Angel Albin. Iată declarațiile celor trei:

Juan Angel Albin: “Am ajuns la Petrolul fiind solicitat de „Mister”, o garanție pentru viitorul meu! Îl cunosc pe domnul antrenor și știu că dânsul poate să scoată de la mine tot ce am mai bun, să revin la forma avută pe vremea când jucam impreuna la Getafe!”

Walter Fernandez: “La fel ca și Juan, am ajuns la Ploiești după propunerea făcută de antrenorul Contra, cel care mi-a descris proiectul de aici într-o lumină foarte bună. Mi-a spus că Petrolul joacă fotbal adevărat și că rolul meu în echipă poate fi determinant”.

Dean Beța: “Am fost convins să vin la Petrolul de către domnul Contra dar m-am gândit și la galeria frumoasă pe care am auzit-o de atâtea ori! Consider că pot avea un viitor frumos la această formație și o să mă străduiesc să fac o figură frumoasă! Nu mă sperie concurența cu Guilherme, suntem colegi, prieteni, va juca numai cine merită în opinia antrenorului!”

Foto:telegrama.ro

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
9°
câțiva nori
humidity: 100%
wind: 3m/s SW
H 9 • L 9
16°
Wed
19°
Thu
16°
Fri
15°
Sat
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar