Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

OFICIAL! ADRIAN MUTU VA IMBRACA DIN IARNA TRICOUL PETROLULUI!

OFICIAL! ADRIAN MUTU VA IMBRACA DIN IARNA TRICOUL PETROLULUI!
noiembrie 24
22:40 2013

Adrian Mutu revine în România! Atacantul care va împlini 35 de ani în ianuarie a anunţat pe mutufcp contul său de facebook că în iarnă se va despărţi de Ajaccio şi se va întoarce în Liga 1 după 14 ani!

Este oficial!  Din aceasta seara, Adrian Mutu a ajuns la o intelegere cu Petrolul Ploiesti. Vestea a fost anunţată chiar de „Briliant”, printr-o postare pe facebook: „Din ianuarie voi juca pentru Petrolul un an şi jumătate! Voi veni sub formă de împrumut de la Ajaccio!!!”.Astfel, conform informatiilor de ultima ora oferite in exclusivitate de cotidianul Libertatea , Adrian Mutu s-a înțeles cu președintele de la Ajaccio, Alain Orsoni, în ceea ce privește plecarea în România, urmând să fie împrumutat până în vară la ”găzari”, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Cotidianul mai sus citat ne informeaza ca Petrolul va trebui sa ii plateasca „Briliantului” jumătate din venitul anual de la Ajaccio, adică 600.000 de euro, Mutu castigand la gruparea corsicana un venit anual de 1.200.000 de euro.

Totodata, Adrian Mutu va avea la Ploiești și prime fabuloase: 200.000 de euro în cazul câștigării titlului și tot atât dacă echipa se califică în grupele Ligii Campionilor. De asemenea, va avea bonusuri consistente, funcție de numărul de goluri marcate. ”Vin la Ploiești să mă bat la titlu!. În ianuarie, mă voi prezenta la pregătirile ”lupilor””, a confirmat Mutu, duminică seară, pentru Libertatea.

Foto:Facebook.com

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
23°
cer senin
humidity: 51%
wind: 2m/s NE
H 27 • L 23
33°
Sun
34°
Mon
34°
Tue
35°
Wed
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar