Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

VIDEO! UN FLEAC,I-AU CIURUIT! PETROLUL PLOIESTI – CORONA BRASOV 3-0(1-0)

VIDEO! UN FLEAC,I-AU CIURUIT! PETROLUL PLOIESTI – CORONA BRASOV 3-0(1-0)
decembrie 08
00:55 2013

Petrolul Ploiesti a urcat pe locul al doilea in Liga I, gratie ultimei victorii izbutite in ultima etapa a turului de campionat, 3-0(1-0), cu lanterna rosie Corona Brasov, pe Ilie Oana, prin golurile lui Juan Albin (17′), Boudjemaa(58′) si Hamza Younes (62′).bif3294

In aceasta seara lanterna rosie a Ligii I, Corona Brasov nu a reușit să facă față pe „Ilie Oana” atacurilor succesive lansate din primele minute ale partidei de „lupii” lui Contra. Inca din secunda 30, ploiestenii puteau deschide scorul prin Dore, daca șutul său din afara careului nu lovea transversala. Tavalugul galben-albastru a continuat si in minutul 17 „gazarii” au beneficiat de o lovitura de la 11m după căderea în careu a lui Teixeira.  Uruguayanul Juan Angel Albin a transformat cu un şut plasat , ajungand astfel la cota 4, in 8 meciuri jucate in Liga I.

Intrată la pauză în avantaj,Petrolul nu a avut emoții în partea secundă. Lupii si-au majorat diferenta pe tabela de marcaj prin Boudjemaa (58′), care aflat la limita offside-ului, a pătruns în careu şi a centrat în faţa porţii. Fundasul central al Coronei, Damian a respins, iar franco-algerianul lupilor a îndeplinit apoi o simplă formalitate. Peste numai 5 minute, scorul avea sa devina unul de neprezentare pentru brasoveni, cand nou intratul Hamza Younes(62′), scutura pentru a treia oara poarta lui Marc la capătul unei faze lucrate magistral de catre  Teixeira și De Lucas.

Pana la final, ploiestenii au mai avut cateva ocazii de a marca, ramase insa nefructificate, motiv pentru Cosmin Contra sa isi arate la finalul jocului nemultumirea fata de sumedenia ocaziilor pe care elevii sai le rateaza cu seninatate.

Scor final 3-0 pentru Petrolul, care se află la a noua victorie din acest sezon, si cu 34 de puncte stranse dupa jumatate de campionat.
Duminica viitoare, tot pe ”Ilie Oană” de la ora 21.00, gazarii vor întâlni pe Universitatea Cluj, după care se vor deplasa la Târgu Jiu pentru confruntarea cu vicecampioana Pandurii.

Declaratii

Cosmin Contra: “Am adunat trei puncte importante. Am terminat turul cu 34 de puncte, dar se putea și mai bine. Sunt nemulțumit din cauza ratărilor foarte multe pe care le irosim cu seninătate. Ne creem ocazii multe, dar ratăm la fel de mult. Trăim periculos și asta ne macină de la începutul campionatului. Am pierdut foarte multe puncte acasă, cu meciuri egale scoase pe scenariul din acest meci cu brașovenii. Noi cu ratările, ei cu golurile din faze mai puțin importante. Au contat și cele cinci penalty-uri pe care le-am ratat. Vă dați seama unde eram acum? Totuși, mă bucur că am înregistrat o singură înfrângere și că dovedim de la meci la meci că suntem în creștere.“ a spus Contra la Digi Sport.

Ionel Gane: ”Nu sunt multe de spus, dupa acest meci, noi n-am avut curajul să ținem mai mult de minge, să punem probleme, iar Petrolul a reușit o victorie pe deplin meritată. A controlat jocul, și-a creat numeroase ocazii, în timp ce noi am încercat, dar n-am putut mai mult. Ne e din ce în ce mai greu, dar luptăm în continuare, nu cedăm, și credem până la capăt în șansa noastră de a ne salva de la retrogradare.”

Caseta tehnica

Petrolul Ploiești – Corona Brașov 3-0(1-0)
Marcatori:Albin (17-pen.), Boudjemaa (58), Younes (62)
 
Petrolul: Pecanha – Alcenat, Hoban (cpt), Enza-Yamissi, Giulherme – Romario, De Lucas – Fernandez (9 Teixeira), Albin (64 Priso), Boudjemaa – Dore (58 Younes). Antrenor: Cosmin Contra

Corona: Marc – Burlacu, Tudose, Damian, Munteanu – Martac (66 Chirciu), Vranjkovic (88 Dănilă), Dâlbea (cpt), Stănescu (34 Miranda) – Buș, Braganca. Antrenor: Ionel Gane

Au arbitrat: Alexandru Tudor (București) – Cristian Nica (Ploiești), Aurel Oniță (Constanța); Rezervă: Iulian Călin (Ștefănești-Argeș)
 
Observatori: Augustus Constantin (București, FRF), Mario Agiu (București, LPF).

Foto:prosport.ro

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
11°
cer acoperit de nori
humidity: 89%
wind: 1m/s WNW
H 10 • L 9
18°
Sat
21°
Sun
22°
Mon
22°
Tue
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube




Abonați-vă la newsletter

Curs valutar