Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu ii asigura pe fanii Petrolului ca totul va fi bine!

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu ii asigura pe fanii Petrolului ca totul va fi bine!
februarie 11
15:00 2014

Dupa ultimele evenimente din aceasta iarna mai putin placute pentru fanii petrolisti, evenimente ce au constat in pierderea a nu mai putin de patru fotbalisti titulari ai galben albastrilor si dupa incertitudinea care plana asupra viitorului echipei fanion 719957a judetului, primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu a tinut sa ofere ploiestenilor si tuturor fanilor Petrolului punctul sau de vedere printr-un mesaj afisat pe pagina personala de pe o binecunoscuta retea de socializare.

Mai mult decat atat Iulian Badescu, a parasit tara in cursul acestei dimineti cu destinatia Belek-Turcia, acolo unde lupii galbeni si-au stabilit cartierul general in cel de-al doilea stagiu de pregatire din aceasta iarna, pentru a da asigurari intregului staff tehnic si echipei privind sustinerea neconditionata pe care municipalitatea o va acorda in continuare brandului Petrolul Ploiesti.

Va prezentam mai jos comunicatul oficial al primarului municipiului Ploiesti, Iulian Badescu:

„Am fost întotdeauna și voi fi în continuare, iar asta nu are nicio legătură cu actuala mea calitate, aceea de primar, un susținător declarat al echipei de fotbal FC Petrolul Ploiești, pentru care ploieștenii au făcut atâtea sacrificii în ultimii ani. Aceste sacrificii au început să fie răsplătite. În primul rând, cu, poate, cel mai frumos stadion construit în ultimii ani în România. Apoi, cu faptul că, după o luptă de ani de zile, pornită și susținută de cei mai fideli suporteri ai vreunei echipe de fotbal, numele de FC Petrolul a intrat în patrimoniul Consiliului Local, de unde nu mai poate pleca.

În fine, după o pauză de 18 ani, Cupa României a poposit din nou la Ploiești, asta însemnând și o participare în cupele europene. O participare care ne-a arătat pe de o parte că putem sta, fără probleme, la masa bogaților Europei, iar pe de altă parte că eforturile pe care le-am făcut cu toții în numele performanței sportive și a dorinței de revenire a Ploieștiului pe harta fotbalistică a continentului nu au fost în zadar.

Anul acesta, sunt șanse nu doar să reedităm performanțele sezonului trecut, deci să avem continuitatea atât de necesară performanței, ci chiar să depășim acele rezultate, ceea ce nu poate, desigur, decât să ne umple tuturor sufletele de bucurie.

În acest context, privesc cu deosebită îngrijorare poziția unor oameni politici și discuțiile apărute în spațiul public în ultima perioadă.
Ieri, după lupte de culise demne de o cauză mai bună, Consiliul Local a decis să mențină asocierea cu clubul FC Petrolul.
Date fiind diversele interpretări care s-au dat evenimentelor din ultima vreme, am considerat că trebuie să am o discuție cu antrenorul Cosmin Contra și cu jucătorii. Am făcut asta de fiecare dată când situația a cerut-o și îmi voi respecta și în viitor promisiunea de a fi aproape de echipă și de a da dovadă de transparență. În acest sens, în această dimineață am plecat în cantonamentul din Turcia al echipei.

Vreau să-i asigur pe iubitorii fotbalului din Ploiești că indiferent de scenariile care stau la baza acțiunilor întreprinse în ultimul timp de diverse cercuri de interese, Petrolul rămâne al ploieștenilor, iar eu, în calitate de primar, echipa de la Primăria Ploiești și consilierii care cred în FC Petrolul vom face tot ce depinde de noi pentru a premia cum se cuvine performanța fotbalistică a celui mai iubit club din țară.

Mi s-a spus de multe ori în ultimele săptămâni că mai bine nu luam decizia de a premia performanța Petrolului. Pe fiecare om care m-a sfătuit astfel l-am întrebat: ai fost vreodată pe Ilie Oană? Ai auzit vreodată 15.000 de ploieșteni strigând: Petrolu´, Petrolu´! Ai strigat cu ei? Dacă nu, n-ai cum să înțelegi…
Hai, Petrolul!”

sursa foto:enational.ro

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
27°
cer fragmentat
humidity: 33%
wind: 5m/s NE
H 26 • L 25
30°
Sat
24°
Sun
30°
Mon
32°
Tue
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar