Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Ora și transferul la Ploiești! Andrei Peteleu a semnat cu Petrolul!

Ora și transferul la Ploiești! Andrei Peteleu a semnat cu Petrolul!
iunie 23
12:08 2014

Petrolul Ploiești a realizat marți o adevărată ”avalanșă” în materie de transferuri. După transferurile portarului Mirel Bolboașă,  a fundașului central francez Fabien Barrillon, acum a venit rândul ca ”lupii” să-și fortifice și flancul drept al defensivei, prin aducerea la Ploiești a tânărului internațional, Andrei Peteleu.

Internațional Under 17, 19 și 21, apărătorul a semnat un contract pe 3 ani cu Petrolul, venind din postura de jucător liber de la Săgeata Năvodari.

”Andrei a fost în atenția mai multor echipe din străinătate, dar a ales să rămână în România pentru a juca alături de Petrolul în Europa League și își dorește să pună umărul la îndeplinirea obiectivelor din acest sezon”, a declarat managerul sportiv Marius Nicolae pentru site-ul oficial al clubului.

De asemenea, Liubliana Nedelcu agentul jucătorului, a declarat pentru SPORTNEWS.rourmătoarele:

” Andrei Peteleu a semnat marți un contract cu FC Petrolul Ploiești pe durata a trei sezoane. Mă bucur foarte mult pentru el fiindcă merită și pot spune că abia acum, Andrei a ajuns la o echipă de mare valoare din fotbalul românesc, o echipă cu fani formidabili, într-un mediu în care se dorește a face performanță la cel mai înalt nivel. Deși a evoluat pînă în prezent și pentru reprezentativele  Under 17 – Under 21, consider că acum, Peteleu își va arăta adevărata valoare. Pot spune că este unul dintre pariurile mele.”

Andrei Peteleu a mai evoluat în cariera sa la Delta Tulcea, ASA Târgu Mureș, Gloria Bistrița și la Săgeata Năvodari.

500.000 de euro este cota de piață a lui Peteleu, conform transfermarkt.com

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
22°
ploaie ușoară
humidity: 88%
wind: 3m/s NNW
H 21 • L 20
29°
Thu
31°
Fri
31°
Sat
27°
Sun
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar