Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

0-0 la 0 grade! Astra Giurgiu – Petrolul Ploiești 0-0

0-0 la 0 grade! Astra Giurgiu – Petrolul Ploiești 0-0
octombrie 28
01:29 2014

În fața fostului antrenor Daniel Isăilă, care a urmărit partida alături de președintele giurgiuvenilor, Dinu Gheorghe, Tamuz a încercat să-l surprindă pe Lung cu șuturi de la distanță, dar portarul Astrei a fost la post. De Amorim a irosit prima ocazia a Astrei, când șutul său de la 20 de metri, lateral stânga, a fost deviat în corner de Pecanha (7).teix

Alcenat a respins de pe linia porții șutul unui atacant astrist (8) și a securizat egalul pentru echipa sa. Teixeira putea deschide scorul, dar șutul său din voleu, de la 22 de metri, a trecut puțin pe lângă bara din dreapta a lui Silviu Lung jr. (20).

Enache a ratat și el o mare ocazie, după ce a șutat pe lângă poartă, din interiorul careului (23). Priso a tras cu sete, de la 25 de metri, pe lângă poartă (31). De Amorim a încercat să-l surprindă pe Pecanha, dar șutul său de la 20 de metri, lateral stânga, a fost respins în corner de portarul Petrolului (38).

În repriza secundă, Budescu a încercat din nou să-l surprindă pe Pecanha, fără succes însă (52, 53, 56). Astafei a fost și el aproape de deschiderea scorului, dar șuturile sale, din interiorul careului, au fost respinse de Silviu Lung jr. (57, 58). Nou-intratul Alibec a ratat și el o mare ocazie, devierea sa a fost respinsă în corner cu un reflex providențial de Pecanha (71).

Teixeira a trimis o ”torpilă” de la distanță peste numai un minut, dar Silviu Lung jr. a respins în corner (72).Cea mai mare ocazie a mecioului i-a aparținut lui Budescu, șutul său direct din corner lovind bara (73). 

S-a terminat 0-0. Astra e pe locul 6, iar Petrolul rămâne pe 3. În cazul unei victorii, Astra ar fi urcat pe locul 3, iar Petrolul pe 2.

Caseta tehnică

Astra – Petrolul 0-0

Astra: Lung – Vassileios, Ben Yousef, Oros, Morais – Yahaya, Laban (69 Alibec) – Enache, Takayuki (46 Florescu), De Amorim (84 Cristescu) – Budescu (cpt). Antrenor: Oleg Protasov.

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo (cpt), Gerson, Satli – Priso (46 Marinescu), Filip (72 Albin), De Lucas, Teixeira (80 Nepomuceno) – Astafei, Tamuz. Antrenor: Gheorghe Mulțescu.

Au arbitrat: Alexandru Tudor (București) – arbitru; Aurel Onița (Constanța), Octavian Șovre (Oradea) – asistenți; Dragoș Istrate (București) – rezervă.

Observatori: Victor Berbecaru (Rm. Vâlcea), Octavian Goga (Brașov).

sursa:sportnews.ro
foto:rpressport.ro

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
11°
cer senin
humidity: 31%
wind: 2m/s ESE
H 8 • L 8
18°
Wed
20°
Thu
22°
Fri
16°
Sat
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar