Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Continuă seria egalurilor! Petrolul – ACS Poli Timișoara 1-1

Continuă seria egalurilor! Petrolul – ACS Poli Timișoara 1-1
octombrie 06
19:55 2015

În ultimul meci al turului sezonului regulat, FC Petrolul şi ACS Poli Timişoara au încheiat nedecis, 1-1, duelul de pe “Ilie Oană”. Ambele goluri au fost opera unor jucători spanioli, Llorente (69) deschizând scorul pentru oaspeţi, pentru ca, trei minute mai târziu, Velasco să înscrie pentru ploieşteni.

Cu cinci posibili titulari rămaşi în afara lotului din cauza suspendărilor sau accidentărilor şi, în consecinţă, cu un prim „11” în care a fost nevoie de destule improvizaţii, Petrolul n-a reuşit să găsească calea spre victorie nici în partida ce a închis turul sezonului regulat. Ploieştenii s-au văzut nevoiţi să se mulţumească doar cu o remiză în confruntarea cu ACS Poli, la capătul unui joc în care evenimentele importante s-au petrecut în cea de-a doua sa jumătate, atunci când s-au marcat, de altfel, şi cele două goluri.

Până la pauză, Petrolul a părut echipa mai preocupată de faza de construcţie, cu o posesie mai bună, dar şi cu o dominare neproductivă, atâta vreme cât balonul a ajuns destul de rar în preajma buturilor lui Kirschstein. Dincolo, Timişoara a dat senzaţia că se mulţumeşte cu o bună organizare defensivă şi că îşi pune speranţele într-un contraatac decisiv, iar, la o astfel de fază, Bărbuţ (23) putea da lovitura, dar şutul său, expediat din interiorul careului, s-a dus pe lângă poartă.FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-ACS POLI TIMISOARA, LIGA 1 (5.10.2015)

După reluare, jocul a început să capete o altă consistenţă, iar Benga (51) a fost aproape de gol, fundaşul „lupilor” reluând cu capul, de la 6 metri, alături de ţintă. În replică, Llorente (56) a zguduit transversala cu o „torpilă” trimisă de la 25 de metri, iar, în celălalt careu, Zoubir (57) a fost împiedicat evident de Melinte, dar Alexandru Tudor a văzut doar o simulare a mijlocaşului „găzar”, penalizată şi cu un cartonaş galben.

Deschidere de scor a venit, până la urmă, din piciorul lui Lllorente (69), spaniolul oaspeţilor profitând de un nou culoar ce i s-a deschis în faţă şi şutând, imparabil, de la 25 de metri, în colţul din dreapta lui Pecanha. Din fericire, reacţia „lupilor” a fost rapidă, iar VELASCO (72) a trimis, de la 10 metri, în plasă, reaprinzând speranţele ploieştenilor.

Timp pentru o victorie ar mai fi fost suficient, însă, cu excepţia şutului lui Bucşa (76), ce a ocolit de puţin ţinta, petroliştii n-au mai avut forţa necesară să preseze buturile adverse, ba, dimpotrivă, au trăit periculos în ultimele minute. Iar oaspeţii au fost aproape să ia toate cele trei puncte, la reluarea, din lateral stânga, a lui Elek (85), însă Pecanha a salvat incredibil de pe linia porţii, Alexandru Tudor trecând peste protestele timişorenilor, cei care au văzut mingea în poartă.

S-a terminat, astfel, 1-1, în cel de-al doilea dintre cele trei dueluri directe programate în această toamnă. Următorul va avea loc la Timişoara, în optimile Cupei României, pe 27 octombrie, de la ora 21.00, dar, până atunci, urmează o pauză de aproape două săptămâni în Liga I, iar, la reluarea campionatului, Petrolul va primi replica lui FCSB.

FC Petrolul Ploieşti – ACS Poli Timişoara 1-1 (0-0)
Marcatori: Velasco (72)/Llorente (69).

FC Petrolul: Pecanha – Bucşa, Benga, Genev, Beţa – Marinescu (cpt), Ropotan – Zoubir, Lemnaru (73 Milinceanu), Nepomuceno (60 Velasco) – Tamuz. Antrenor: Eusebiu Tudor.

ACS Poli: Kirschstein – Melinte (61 Belu Iordache), Scutaru (cpt), Cânu, D. Popescu – Lllorente, Artean (87 Curtean), Sarmov – Bărbuţ (81 O. Popescu), Elek, Goga. Antrenor: Florin Marin.

Cartonaşe galbene: Zoubir, Beţa/Bărbuţ, Goga.

Au arbitrat: Alexandru Tudor (Bucureşti) – Adrian Ghinguleac (Bucureşti) şi Marius Marchidanu (Brăila).

Arbitru de rezervă: Dragoş Istrate (Bucureşti).

Observatori: Szekely Zoltan (Baia Mare) şi Viorel Ilinca (Piteşti).

sursa:fcpetrolul.ro
Foto: www.sportpictures.eu

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
12°
cer acoperit de nori
humidity: 89%
wind: 2m/s NNE
H 12 • L 12
15°
Fri
16°
Sat
20°
Sun
21°
Mon
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube




Abonați-vă la newsletter

Curs valutar