Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Debut ratat pentru Stoichiță! Petrolul – CSMS Iași 1-2

Debut ratat pentru Stoichiță! Petrolul – CSMS Iași 1-2
octombrie 31
22:30 2015

Petrolul nu izbuteşte să găsească ieşirea din criza de rezultate pe care o traversează de la începutul acestui sezon, suferind o nouă înfrângere pe teren propriu, în confruntarea cu CSMS Iaşi. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 2-1, graţie “eurogolului” lui Vasile Gheorghe şi reuşitei din ultimele minute a lui Cosmin Frăsinescu, în vreme ce “lupii” au punctat prin fundaşul Alexandru Benga.

Mihai Stoichiţă n-a avut parte de un debut fericit la cârma Petrolului, echipa ploieşteană nereuşind, nici în faţa Iaşiulufcp, iasi, petroluli, să găsească drumul spre cea de-a doua victorie stagională. Misiunea “găzarilor” a devenit extrem de complicată încă din startul întâlnirii, atâta vreme cât, după nici cinci minute de la primul fluier al arbitrului, Vasile Gheorghe a prins un şut formidabil, de la 20 de metri, lateral dreapta, aducându-i repede pe oaspeţi în avantaj. Petrolul a reuşit să depăşească şocul primirii unui gol prematur, iar, după o centrare perfectă a lui Varga, de pe dreapta, Benga (13) a controlat balonul în preajma careului mic şi l-a învins cu un şut imparabil pe Grahovac.

Lucrurile, păreau, astfel, să intre pe un făgaş favorabil “galben-albaştrilor”, dar “artificiile” din startul întâlnirii s-au consumat rapid. Treptat, jocul a căpătat un aspect de uzură, cu o luptă purtată mai mult la centrul terenului, iar până la pauză niciunul dintre cei doi portari nu a mai avut mari emoţii.

Nici după reluare scenariul nu s-a schimbat foarte mult, marile ocazii de gol întârziind să apară, iar meciul părea să se îndrepte către un rezultat de egalitate oarecum conform cu modul în care se derulaseră ostilităţile în teren. Numai că, în minutul 87, Petrolul a primit lovitura decisivă, atunci când, după un corner bătut de pe stânga, Frăsinescu a profitat de lipsa de reacţie a ploieştenilor şi a înscris, cu capul, din colţul careului de şase metri.

Iaşiul a obţinut, astfel, o victorie importantă, care o ţine aproape de zona play-off-ului, în vreme ce Petrolul nu izbuteşte să facă paşi înainte nici după etapa a 16-a. În runda viitoare, ploieştenii vor evolua tot pe teren propriu, luni, 9 octombrie, de la ora 20.30, contra Concordiei Chiajna.

FC Petrolul Ploieşti – CSMS Iaşi 1-2 (1-1)

Marcatori: Benga (13)/V. Gheorghe (5), Frăsinescu (87).

FC Petrolul: Pecanha – Velasco (40 Chiriţă), Benga, Genev, Faug-Porret – Tudose, Bucşa – Nepomuceno, Marinescu (cpt) (55 Tamuz), Varga – Moussa (72 Milinceanu). Antrenor: Mihai Stoichiţă.

CSMS Iaşi: Grahovac – Ţigănaşu (46 Bădic), Frăsinescu, Mihalache, Voicu (cpt) – Viveiros, Mitic, A. Enescu (86 Grigorie), Bole – V. Gheorghe (89 Al. Creţu) – Golubovic. Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Moussa/Mitic, A. Enescu.

Au arbitrat: Horaţiu Feşnic (Cluj) – Miklos Nagy (Cluj) şi Florin Păunescu (Rm. Vâlcea).

Arbitru de rezervă: Marcel Bârsan (Bucureşti).

Observatori: Ioan Costin Toma (Piatra Neamţ) şi Romulus Chihaia (Bucureşti).

Sursa:fcpetrolul.ro
Foto: www.sportpictures.eu

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
12°
cer acoperit de nori
humidity: 89%
wind: 1m/s WNW
H 11 • L 10
16°
Fri
18°
Sat
21°
Sun
22°
Mon
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube




Abonați-vă la newsletter

Curs valutar