Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

HAOS: Șase persoane au murit și 21 au fost rănite, după prima zăpadă din acest an, în Iran!

foto: greenarea.me

HAOS: Șase persoane au murit și 21 au fost rănite, după prima zăpadă din acest an, în Iran!
ianuarie 28
16:34 2018

Prima ninsoare din an a provocat haos în Iran unde s-au înregistrat întreruperi în furnizarea de energie electrică, zboruri anulate, şcoli închise, iar cel puţin un accident mortal s-a produs duminică, informează DPA, citat de Agerpres.ro.

Toate zborurile înspre şi dinspre cele două aeroporturi principale din capitală, Mehrabad şi IKA, au fost anulate. Pene de curent au fost anunţate în capitală precum şi în alte regiuni, iar mulţi oameni nu au putu ajunge la muncă.

Zăpada care s-a depus pe partea carosabilă a făcut ca singurul mijloc de transport viabil să fie metroul, ceea ce a produs aglomeraţie pe peroane în timpul dimineţii.

Din cauza condiţiilor meteo, autoturismele au rămas blocate pe şoselele care duc spre Teheran.

Şase persoane şi-au pierdut viaţa şi 21 au fost rănite într-un accident de autobuz provocat de vremea nefavorabilă, pe şoseaua Shahin-Shahr, în centrul Iranului.

O deplasare importantă pe care urma să o facă preşedintele statului, Hassan Rowhani, în regiunea de sud-est a fost anulată. Din aceleaşi motive, a fost amânată şi inspecţia unei delegaţii parlamentare într-o închisoare pentru a vedea care este situaţia celor reţinuţi în urma recentelor proteste anti-guvernamentale.

Mulţi iranieni s-au întrebat pe reţelele de socializare cum de o cădere de zăpadă considerată minoră în Europa a putut provoca atâta dezordine în capitala statului.

 

Despre autor

Redactie

Redactie

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
22°
cer senin
humidity: 53%
wind: 1m/s E
H 21 • L 17
32°
Mon
33°
Tue
33°
Wed
34°
Thu
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar