Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

”Lupii” au cucerit ”cetatea”! Petrolul Ploiești – Cetate Râșnov 2-1

foto: fcpetrolul.ro

”Lupii” au cucerit ”cetatea”! Petrolul Ploiești – Cetate Râșnov 2-1
ianuarie 28
13:14 2018

Petrolul a încheiat prima jumătate a stagiului de la Cheile Grădiştei, cu un test susţinut, astăzi, la prânz, în compania unei alte formaţii de eşalon trei, Cetate Olimpic Râşnov, informează fcpetrolul.ro. Disputat într-un cadru idilic, pe o vreme splendidă, jocul s-a încheiat cu victoria „lupilor”, cei care s-au impus cu scorul de 2-1 (1-0), graţie golurilor reuşite de către Chindriş (28) şi Păun (76), pentru adversari punctând Vasiloi (88).

foto: fcpetrolul.ro

foto: fcpetrolul.ro

Tehnicianul petroliştilor, Romulus Ciobanu, a început meciul cu un „11” alcătuit din Avram (33 Bolboaşă) – Olaru, Ichim, Frîncu – Saim Tudor, Chindriş, Andor, Velisar – Ciocâlteu, Arnăutu, N. Popescu, iar primele 45 de minute au fost controlate fără dubii de către ploieşteni. Chindriş a deschis scorul aproape de finalul primei jumătăţi de oră, atunci când a împins balonul în plasă, din marginea careului mic, după o lovitură liberă bătută, de pe stânga, de Nini Popescu şi prelungită, cu capul, de Arnăutu. Până la pauză „lupii” puteau să se desprindă, însă Nini Popescu (42 – şut în blocajul portarului advers) şi Ichim (44 – cap, din 8 metri, puţin peste) n-au găsit ţinta.

După reluare, ploieştenii au schimbat liniile, intrând pe teren cu Bolboaşă (63 Botezan) – Prunescu, Ichim, Ţicu – Catană, Ene, Niţescu, M. Bratu – Lambru, Cârjan, N. Popescu (70 Păun). Braşovenii au început mai bine, însă Bolboaşă a intervenit salvator în două rânduri la tot atâtea oportunităţi ale adversarilor. Desprinderea a venit din piciorul lui Păun (76), cel care a şutat, de la 14 metri, lateral stânga, la colţul scurt, pentru ca, în ultimele secvenţe ale partidei, Cetate Râşnov să reducă din handicap, la reuşita lui Vasiloi.

Miercuri, cu AS SR Brașov

Pentru petrolişti urmează încă o săptămână de pregătire la Cheile Grădiştei şi, miercuri, un nou test, în compania formaţiei AS SR Braşov.

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
21°
cer senin
humidity: 58%
wind: 2m/s NNE
H 27 • L 23
33°
Sun
34°
Mon
34°
Tue
35°
Wed
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar