Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Amicalul cu FC Aninoasa a picat! Varianta de rezervă, CS Blejoi

foto: fcpetrolul.ro

Amicalul cu FC Aninoasa a picat! Varianta de rezervă, CS Blejoi
februarie 22
17:30 2018

FC Petrolul va încheia, sâmbătă, seria meciurilor de verificare din această pauză competiţională, însă nu o va mai întâlni pe colega de eşalon şi serie FC Aninoasa, aşa cum era stabilit iniţial, ci va evolua împotriva liderului eşalonului judeţean, CS Blejoi.

Conform fcpetrolul.ro, întâlnirea de la Aninoasa a căzut din cauza terenurilor impracticabile pe care le putea propune gruparea dâmboviţeană, urmând ca testul cu CS Blejoi să se dispute pe terenul sintetic al Parcului Municipal Vest, începând de la ora 11.00.

Mihai Ene s-a întors la Viitorul

Împrumutul tânărului mijlocaş Mihai Ene de la Viitorul Constanţa, încă din această iarnă, nu mai este de actualitate. După ce a efectuat cele două stagii de pregătire alături de petrolişti, jucătorul a ales să se întoarcă, pentru moment, la Constanţa, dată fiind şi situaţia sa şcolară. Posibilitatea unui transfer urmează să fie repusă pe tapet la finele acestei stagiuni.

Despre autor

Redactie

Redactie

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
14°
cer senin
humidity: 100%
wind: 4m/s SSW
H 14 • L 13
23°
Wed
25°
Thu
21°
Fri
20°
Sat
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar