Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Ploieștiul Patria Noastră, o nouă înfățișare! Citește, vezi și informează-te!

Ploieștiul Patria Noastră, o nouă înfățișare! Citește, vezi și informează-te!
februarie 28
20:00 2018

La șase ani de la startul proiectului Ploieștiul Patria Noastră, proiect ce s-a născut dintr-o pasiune nebună pentru echipa de fotbal Petrolul Ploiești, ne-am hotărât că este momentul ca toți ploieștenii dar și toți ceilalți români să beneficieze de un nou început în ceea ce privește site-ul nostru.

”O întoarcem ca la Ploiești. România întoarsă pe toate părțile”

Cum primăvara bate la ușă și tot primăvara este anotimpul în care toată natura revine la viață, ce moment mai potrivit am fi putut alege pentru această relansare a proiectului www.ploiestiulpatrianoastra.com? Deviza noastră va fi una simplă : ”O întoarcem ca la Ploiești. România întoarsă pe toate părțile” .

Mărțisorul oferit de noi pentru dumneavoastră  va fi unul unisex. Așadar, noul proiect Ploieștiul Patria Noastră se va adresa doamnelor, domnișoarelor și domnilor, printr-un design nou nouț și cu rubrici absolut noi pe care le vom aborda începând cu 1 Martie 2018.

Make-up-ul site-ului a fost realizat de una dintre cele mai importante agenții web din Ploiești, Studio Panda, o echipă de profesioniști cu peste 15 ani cumulați de experiență în web-design și graphic design.

Național, Internațional, Cultural, Monden, sunt doar câteva dintre noile domenii pe care vom dori să le abordăm zilnic pentru dumneavoastră și care, sperăm noi, să vă capteze interesul.

Așadar, anunțăm cu bucurie lansarea oficială a noului nostru site, dar la care am început să ne gândim de la sfârșitul anului trecut.

Vă invit să vizitați noul nostru site, să vă abonați la newsletter-ul nostru și  să urmărți articolele de pe site și de pe rețelele de socializare pentru a fi primii care se pot bucura de știrile ce vor veni.

Haideți să ne bucurăm împreună de un început frumos!

Despre autor

Redactie

Redactie

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
19°
cer senin
humidity: 100%
wind: 2m/s NNW
H 24 • L 24
33°
Mon
24°
Tue
28°
Wed
31°
Thu
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar