Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

PREMIERĂ / Pentru prima dată, Brad Pitt și Leonardo DiCaprio vor juca în același film

foto: deadline.com

PREMIERĂ / Pentru prima dată, Brad Pitt și Leonardo DiCaprio vor juca în același film
martie 01
12:16 2018

Brad Pitt va juca rolul dublurii unui actor, interpretat de Leonardo DiCaprio, într-un film a cărui acţiune are pe fundal crimele săvârşite de secta lui Charles Manson, pe care îl va regiza Quentin Tarantino, informează Reuters, citat de Mediafax.

Studiourile Sony Pictures au anunţat, miercuri, că filmul se va intitula „Once Upon a Time in Hollywood”. DiCaprio joacă rolul unui fost star al serialelor western, iar Pitt, pe cel al dublurii care efectua cascadoriile acestuia.

Aceasta este pentru prima dată când cele două staruri hollywoodiene joacă împreună într-un film.

„Ambii se luptă să supravieţuiască într-un Hollywood care nu îi mai recunoaşte. Dar Rick (DiCaprio) are şi o vecină faimoasă… Sharon Tate”, a anunţat Sony Pictures într-un comunicat.

În film va mai juca Margot Robbie, în rolul actriţei Sharon Tate, care, la momentul în care a fost asasinată de membri ai sectei lui Charles Manson, în 1969, pe când era însărcinată în opt luni şi jumătate, era soţia regizorului Roman Polanski.

Tarantino a declarat că a lucrat la acest scenariu în ultimii cinci ani şi că a locuit în zona Los Angeles cea mai mare parte din viaţă, „inclusiv în 1969, când avea şapte ani”.

Acţiunea filmului, care nu este o biografie a lui Charles Manson, potrivit lui Tarantino, se situează în anul 1969, surse declarând pentru presa de profil că lungmetrajul va surprinde atmosfera acelor timpuri tumultuoase.

Acesta este primul film lansat de Tarantino fără ajutorul Weinstein Company, după scandalul sexual în care a fost implicat Harvey Weinstein, cofondatorul companiei de producţie.

Filmul este programat pentru lansare pe 9 august 2019, la 50 de ani după ce membrii sectei acestuia au ucis mai multe persoane, inclusiv pe Sharon Tate.

Charles Manson a murit în noiembrie 2017, la vârsta de 83 de ani, din cauze naturale, în penitenciarul din California unde a fost închis peste 40 de ani, după ce a fost găsit vinovat, în 1971, alături de patru dintre discipolii săi, de uciderea a şapte persoane. Iniţial, Manson a fost condamnat la moarte, însă pedeapsa i-a fost comutată la închisoare pe viaţă.

Despre autor

Redactie

Redactie

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
14°
cer senin
humidity: 100%
wind: 4m/s SSW
H 14 • L 13
23°
Wed
25°
Thu
21°
Fri
20°
Sat
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar