Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Răzvan Burleanu își dorește un nou mandat la șefia FRF! ”Am depus dosarul!”

FOTO: puterea.ro

Răzvan Burleanu își dorește un nou mandat la șefia FRF! ”Am depus dosarul!”
martie 01
20:41 2018

Răzvan Burleanu, actualul președinte al Federației Române de Fotbal își dorește un nou mandat la șefia fotbalului românesc. Acesta și-a anunțat joi, 1 martie, candidatura pe blogul personal.

”Dragi coechipieri,

Astăzi am depus oficial dosarul de candidatură la președinția Federației Române de Fotbal. Nu este doar candidatura mea, ci a echipei noastre, pentru că am atașat și cele 210 documente de susținere venite din partea voastră pentru ca fotbalul românesc să continue parcursul de creștere sănătoasă, financiară și sportivă.

Am depus, practic, candidatura echipei FRF.

Niciunul din noi nu a ținut seama de jignirile celor care au desconsiderat opțiunea voastră, ba minimalizând rolul fiecăruia în fotbalul românesc, ba luând peste picior forța numerică a echipei noastre.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru puterea de a fi consecvenți cu valorile și principiile care ne ghidează. Știu că și alți membri FRF vor susține prin vot continuitatea, echidistanța și corectitudinea, nu compromisul, părtinirea și comisionul.

Împreună suntem fotbalul românesc, toți cei care muncim pentru fotbalul românesc!

Mai buni împreună, mai departe pentru fotbal!”

Alegerile sunt miercuri, 18 aprilie, ora 11:00

Adunarea Generală de alegeri a Federaţiei Române de Fotbal a fost convocată de Comitetul Executiv pentru data de 18 aprilie 2018, ora 11,00.

257 de membri afiliaţi au drept de vot la alegerile pentru şefia FRF din 18 aprilie.

Conform Statului FRF, termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură este cu 15 zile înainte de data alegerilor.

Sunt patru candidați

Până în prezent şi-au anunţat intenţia de a candida actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, şi foştii fotbalişti Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Sorin Răducanu.

Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câştigat alegerile pentru preşedinţie în dauna celorlalţi trei candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu.

Despre autor

Redactie

Redactie

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
12°
cer fragmentat
humidity: 100%
wind: 3m/s W
H 14 • L 13
18°
Thu
23°
Fri
26°
Sat
28°
Sun
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar