Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

GALAȚI / Bărbatul suspectat că şi-a ucis fosta amantă cu mai multe lovituri de cuţit a fost reţinut

FOTO: adevarul.ro

GALAȚI / Bărbatul suspectat că şi-a ucis fosta amantă cu mai multe lovituri de cuţit a fost reţinut
martie 02
13:41 2018

Bărbatul din comuna gălăţeană Pechea, suspectat că şi-a ucis, joi, pe stradă, fosta iubită cu mai multe lovituri de cuţit, pentru că aceasta nu mai voia să se împace cu el, după ce s-a întors la soţul ei şi la cei doi copii, a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Conform News.ro, femeia făcuse mai multe sesizări referitoare la comportamentul fostului iubit, ultima fiind din 2 februarie anul acesta.

FOTO: Libertatea.ro

Bărbatul, care a fost audiat la Postul de Poliţie din comuna gălăţeană Pechea, fiind suspectat că şi-a ucis fosta iubită cu mai multe lovituri de cuţit, a fost reţinut.

Potrivit anchetatorilor, Vasile Petcu, de 42 de ani, cunoştea programul obişnuit al femeii, Violeta Mirică, în vârstă de 33 de ani, care lucra ca vânzătoare la un magazin, a urmărit-o pe aceasta şi în urma unor discuţii în contradictoriu avute pe stradă i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zona gâtului.

„Încerca să se împace cu ea, avuseseră o relaţie extraconjugală, dar ea nu voia să se împace şi au avut mai multe discuţii de-a lungul timpului. Deoarece cunoştea programul de lucru al victimei, s-a înarmat cu un cuţit, a urmarit-o pe DJ 255, iar în dreptul unor imobile, a suprins-o pe victimă, cel mai probabil pe fondul unor discuţii contradictorii, şi i-a aplicat acesteia multiple lovituri de cuţit în zona gâtului, producându-se o hemoragie externă masivă”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Oana Hâncu.

Se pare că bărbatul i-a aplicat femeii circa 17 lovituri de cuţit în zona gâtului şi a feţei.

În trecut, femeia, care este căsătorită şi are doi copii, a făcut mai multe plângeri la Poliţie pe numele bărbatului cu care avusese o relaţie extraconjungală.

De altfel, femeia se întorsese la soţul ei şi la cei doi copii.

Bărbatul a fost reţinut şi va fi prezentat vineri instanţei Tribunalui Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Despre autor

Redactie

Redactie

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
26°
cer senin
humidity: 43%
wind: 2m/s ENE
H 27 • L 26
33°
Sun
34°
Mon
34°
Tue
35°
Wed
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar