Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

BREAKING NEWS! Ionuţ Lupescu, împiedicat de justiţie să candideze pentru şefia FRF!

foto: Facebook

BREAKING NEWS! Ionuţ Lupescu, împiedicat de justiţie să candideze pentru şefia FRF!
martie 02
16:21 2018

Lovitură sub centură primită de Ionuţ Lupescu! „Kaiser-ul” ar putea pierde dreptul de a candida la președinția Federaţiei Române de Fotbal, ca urmare a unei decizii luate, azi, în justiţie.

Curtea de Apel Bucureşti s-a pronunţat asupra cererii FRF cu privire la obligarea Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS) la emiterea avizului prevăzut pe Legea Educaţiei Fizice şi Sportului pentru modificările aduse Statutului federaţiei prin Adunarea Generală din 27.05.2017.

Este vorba despre o hotărâre a Adunării Generale a FRF pe care MTS a ignorat-o. Acum, magistraţii au obligat Ministerul Tineretului și Sportului să valideze acele modificări, care într-un final ar putea anula candidatura lui Ionuţ Lupescu la șefia FRF!

“Un candidat poate participa la alegeri doar dacă a îndeplinit un rol activ în cadrul fotbalului asociație (ca jucător sau ca oficial în cadrul FRF/LPF/AJF/AMFB sau structuri sportive) pentru cel puțin 2 ani în ultimii 5 ani anteriori datei la care este propus ca și candidat”, s-a decis, anul trecut, în cadrul Adunării Generale a FRF.

Așadar, Ionuţ Lupescu nu ar avea dreptul de a candida pentru funcţia de preşedinte al FRF, deşi a avut continuitate în fenomenul fotbalistic, la cel mai înalt nivel, în ultimii 12 ani!

Decizia pronunţată de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti poate fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Despre autor

Redactie

Redactie

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
21°
cer fragmentat
humidity: 39%
wind: 2m/s W
H 21 • L 21
20°
Wed
9°
Thu
14°
Fri
12°
Sat
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube




Abonați-vă la newsletter

Curs valutar