Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti, vă invită la un Concert Vocal – Simfonic Extraordinar! CARMINA BURANA de Carl Orff

FOTO: filarmonicaploiesti.ro

Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti, vă invită la un Concert Vocal – Simfonic Extraordinar!  CARMINA BURANA de Carl Orff
martie 02
17:45 2018

În Stagiune Aniversară 65, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti invită pe toți ploieștenii la un nou Concert Vocal -Simfonic Extraordinar! CARMINA BURANA de Carl Orff, proiect grandios şi de mare anvergură, va fi pusă în scenă duminică, 11 martie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploieşti.

La pupitrul orchestrei simfonice revine dirijorul Tiberiu Soare, iar solişti vor fi Cezar Ouatu contratenor, Ramona Paun– soprană şi Stefan Ignat – bas. Corul Academic al Filarmonicii „Oltenia” Craiova – Manager: lect. univ. dr. Gabriel Zamfi şi Corul de copii „Allegrezza” al Colegiului de Artă „Carmen Sylva” din Ploiești, Dirijor: Mihai Nae, completează tabloul artiştilor ce vor urca pe scenă duminică, 11 martie, pentru Carmina Burana – Cantată Scenică.

Cum este vorba despre un Concert Extraordinar, în prima parte a serii organizatorii vă invită să vă delectați cu Gabriel Croitoru, solist-concertist vioară în orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Ploiești, pentru Concertul nr. 3, în si minor, pentru vioară și orchestră de Camille Saint-Saëns. 

Preţul unui bilet este de 70 de lei – întreg şi 50 lei – elev, student şi pensionar. Biletele pot fi achiziționate atât online cât şi de la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi de la Agenția Teatrală, iar în seara concertului, direct de la Casa Sindicatelor începând cu ora 18:00.

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
21°
cer senin
humidity: 51%
wind: 2m/s NE
H 27 • L 21
33°
Sun
34°
Mon
34°
Tue
35°
Wed
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar