Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

România în care se poate! Un spital din Ploiești cu iz occidental : ”Doctorii și asistentele te sufocă la propriu cu bunătatea lor!”

FOTO: click.ro

România în care se poate! Un spital din Ploiești cu iz occidental : ”Doctorii și asistentele te sufocă la propriu cu bunătatea lor!”
martie 02
12:32 2018

Marius Popa, DJ-ul postului Radio Prahova a postat pe contul său de socializare un mesaj prin care își arată recunoștința dar și uimirea în același timp, pentru serviciile și condițiile oferite de către personalul medical al spitalului CFR din Ploiești.

FOTO: Facebook.com

Cunoscutul om de radio se află internat în spital, după ce a suferit o intervenție chirurgicală. Vă redăm integral mesajul postat de Marius Popa:

”Locul ăsta e magnific!”

”Dă-mi, Doamne, tărie, să nu fac hernie! Dar degeaba… Iată-mă la spitalul CFR din Ploieşti, pentru o operație de hernie inghinală. Este a treia zi de cazare şi, deşi urăsc spitalele, locul ăsta e magnific… de la paznic până la director, de la femeile de serviciu până la asistente.

De când am ajuns, tot personalul a fost super politicos şi mi-a zâmbit ori de cate ori ne-am întâlnit prin saloane sau pe holuri. N-am văzut un om încruntat sau trist şi nu credeam că o clismă poate fi atât de plăcută.

Totodată mă simt precum un copil de 2 luni, pt că aproape toată lumea de aici m-a văzut în puța goală. Altfel, multă linişte, ordine, curățenie şi mult bun simț.

Doctori super drăguți, care îşi fac timp pentru tine, îți dau sfaturi şi-ți ascultă problemele. Asistentele sunt precum ospătarii ăia de la restaurantele de cinci stele care nu te lasă să stai două secunde cu paharul gol. Te sufocă la propriu cu bunătatea lor.

Este prima operație din viața mea şi nu credeam vreodată că toată frica pe care o aveam s-a transformat într-o relaxare continuă.

Una peste alta, operația a reuşit, şi parcă mă doare faptul că trebuie să plec acasă peste trei zile, pentru că m-am atasat destul de mult de grupul aceasta.

Partea mai neplăcută este că recuperarea este un pic dificilă şi de durată, lucru ce mă va împiedica să merg la radio câteva săptămâni. Partea bună este că mă voi închide în dormitor şi voi rupe în două fifa 18. Vă doresc să fiți sănătoşi şi fericiți!”

Despre autor

Redactie

Redactie

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
6°
ceață
humidity: 87%
wind: 2m/s ESE
H 8 • L 7
15°
Thu
18°
Fri
16°
Sat
10°
Sun
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar