Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Lucian Mîndruţă, în dialog cu ploieştenii la 11even Experiences – Ploieşti, Ediţia a IV-a.

foto: elevenevents.ro

Lucian Mîndruţă, în dialog cu ploieştenii la 11even Experiences – Ploieşti, Ediţia a IV-a.
martie 05
13:44 2018

După ce în primele ediţii ale evenimentelor 11even Experiences mii de participanţi din mai multe oraşe ale ţării s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie, anul acesta conceptul 11even revine cu poveşti şi experienţe de viaţă, povestite de 11 invitaţi în 11 minute fiecare.

În 2011 invitaţii au acceptat provocarea de a vorbi fiecare în faţa unui auditoriu timp de 11 minute despre un eşec din viaţa lor, decizii luate şi schimbări, în 2012 temele centrale au fost bucuria şi curajul în viaţă, în 2014 fiecare eveniment 11even Experiences a avut ca punct central 2 teme: Humanizing work şi Bringing joy in life, în 2015 tema centrală a fost Despre oameni frumoşi şi poveştile lor, în 2016, tema a fost Puncte de cotitură – Momente care schimbă vieţi, iar anul acesta tema este Transform Your Life.

După succesul de la prima ediţie din anul 2014, când au fost în Aula Universităţii Petrol-Gaze peste 230 de participanţi, şi după minunatul eveniment din 15 Mai 2015, si dupa cel din 2016 , Conferinţa 11even Experiences se întoarce la Ploieşti pentru a IV-a ediţie – http://elevenevents.ro/oras/ploiesti

11even Experiences – Ploieşti, Ediţia a IV-a va avea loc în data de 19 Aprilie 2018, începând cu ora 17.00 în Sala Marea a Palatului Culturii. Printre invitaţi se numără şi cunoscutul jurnalist Lucian Mîndruţă

Au confirmat, până în acest moment, participarea în calitate de speakeri, în acest an:

  • Cătălin Stoica – Fondator Academia de Bine;
  • Alexandra State – Coordonator Organizare Ciucas X3;
  • Ancuţa Vlad – Fondator Zumba cu Ancuţa;
  • Lucian Mîndruţă – Jurnalist;
  • Howard Dell – Antrenor de fitness;
  • Maestru George Nicolescu – Artist;
  • Robert Cadar – Blogger.

Cauza socială a acestui an îi va fi dedicată lui Robert Cadar.

Robert are 39 de ani este inginer de profesie, blogger şi alergător montan. Din 2010 s-a implicat şi a sprijinit prin voluntariat multe proiecte de suflet, momentan face parte din consiliul de conducere al Fundaţiei Rafael şi se ocupă de partea de social media a iniţiativei Plantăm fapte bune în România.

De mai bine de un an, Robert se luptă cu o formă rară de cancer, a trecut prin 3 intervenţii chirurgicale, două luni de radioterape şi în prezent este sub tratament prin imunoterapie, însă în tot acest timp nu s-a plâns de aceste provocări, a continuat să alerge şi să-i motiveze pe cei din jurul său la mişcare, la un stil de viaţă sănătos, molipsindu-i cu optimismul lui fără margini şi şocându-i în acelaşi timp pe medici cu forţa şi determinarea cu care luptă pentru viaţă.

Ţine un jurnal în lupta lui contra cancerului pe blogul lui personal, îi consiliază pe cei care se luptă cu diferite forme de cancer şi are în plan să scrie o carte motivaţională despre lupta lui pentru viaţă prin care doreşte să-i încurajeze pe cei care luptă cu această boală perfidă!

Moderatorii acestui eveniment sunt psihologul Claudia Iordache şi omul de televiziune Claudius Dociu.

Înscrierile se fac on-line pe linkul – http://elevenevents.ro/inregistrare/ploiesti, sau la accesul în sala, în seara conferinţei.

Toţi cei care doresc să facă parte din evenimentul 11even Experiences Ploieşti,parteneri sau participanţi, pot contacta organizatorii locali, accesând site-ulhttp://elevenevents.ro/oras/ploiesti.

sursa: Deprahova.ro

Despre autor

Redactie

Redactie

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
8°
cer acoperit de nori
humidity: 84%
wind: 2m/s SW
H 8 • L 7
15°
Fri
16°
Sat
17°
Sun
12°
Mon
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube




Abonați-vă la newsletter

Curs valutar