Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Sentința definitivă în dosarul deszăpezirilor a fost AMÂNATĂ. Mircea Cosma și Vlad Cosma vor afla decizia pe 22 martie

Foto: Mediafax / Marius Dumbraveanu

Sentința definitivă în dosarul deszăpezirilor a fost AMÂNATĂ. Mircea Cosma și Vlad Cosma vor afla decizia pe 22 martie
martie 05
12:38 2018

UPDATE: Judecătorii instanţei supreme au amânat pronunţarea unei decizii definitive în dosarul în care Vlad Cosma şi tatăl său, Mircea Cosma, sunt acuzaţi de corupţie, sentinţa urmând să fie anunțată pe 22 martie, informează MEDIAFAX.

Zi decisivă, luni, 5 martie, pentru fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma și pentru fiul său, fostul deputat PSD de Prahova, Vlad Cosma. Cei doi vor afla verdictul final în dosarul contractelor de deszapezire, dosar în care pe fond au fost condamnați la opt, respectiv cinci ani de închisoare cu executare.

Pe 19 februarie, procurorii au cerut ca pentru fostul președinte al Consiliului Județean Prahova să fie menținută pedeapsa inițială, de 8 ani de închisoare, iar pentru fostul deputat Vlad Cosma a solicitat admiterea apelului acestuia și dispunerea unei pedepse de 4 ani și 8 luni de închisoare.

La același termen, Mircea Cosma a negat orice acuzație, venind cu o serie de lămuriri, motiv pentru care instanta a admis cererea lui Vlad Cosma de a depune la dosar un stick cu înregistrări audio pe care se află o discuție avută între acesta și diverși procurori.

Hotărârea care va fi pronunțată de către un Complet  de 5 judecători din cadrul ÎCCJ va fi una definitivă.

Totodată, în același dosar mai sunt cercetați omul de afaceri Răzvan Alexe și fostul director al Direcției Patrimoniu din cadrul CJ Prahova, Daniel Alixandrescu.

Despre autor

Redactie

Redactie

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
-2°
cer senin
humidity: 93%
wind: 4m/s SW
H -2 • L -2
-0°
Sat
-3°
Sun
-1°
Mon
-2°
Tue
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar