Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Nouă școli din Prahova au boicotat simularea Evaluării Naționale. Care sunt acestea

foto: monitorulcj.ro

Nouă școli din Prahova au boicotat simularea Evaluării Naționale. Care sunt acestea
martie 05
13:06 2018

Luni, 5 martie, simularea Evaluării Naționale a fost boicotată în nouă școli din Prahova. Acest lucru s-a întâmplat după ce joi, membrii de sindicat din 91 de unități de învățământ din Prahova au semnat că vor participa la boicotarea simulării Evaluării Naționale, protest decis la nivel național de Federația Sindicatelor Libere din Învățământ.

Pensionari și asistenți medicali incluși în comisii

„În ultimele zile, mai ales în weekend, directorii și Inspectoratul Școlar Județean au lucrat pentru a înlocui, în comisii, membrii de sindicat care au anunțat că boicotează testarea, așa cum a cerut Ministerul Educației. Astfel, în comisii au fost incluși pensionari, membrii ai altor sindicate (la Cerașu, de exemplu) sau chiar directorii și directorii adjuncți au intrat la simulare, în lipsa altor variante”, a declarat, pentru Telegrama, Ion Duță, președintele sindicatului Școala Prahovei.

La o unitate de învățământ din Comarnic, sâmbătă, a apărut informația că din comisie va face parte chiar un asistent medical de la o grădiniță.

În aceste condiții, luni dimineață, simularea a fost boicotată numai în nouă unități de învățământ din județ: Liceul Tehnologic „Constantin Cantacuzino” Băicoi, Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” Breaza, Liceul „Simion Stolnicul” Comarnic, Liceul Tehnologic Starchiojd, Școala Liliești – Băicoi, Școala Gimnazială Ploieștiori (com. Blejoi), Șc. „Constantin Brâncoveanu” Breaza, Școala Gimnazială Drajna și Școala „Andrei Mureșanu” Ploiești.

Despre autor

Redactie

Redactie

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
9°
câțiva nori
humidity: 100%
wind: 3m/s SW
H 9 • L 9
16°
Wed
19°
Thu
16°
Fri
15°
Sat
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar