Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Primăria Ploiești își schimbă sediul. Mutarea va avea loc după Paște!

foto: ziarulincomod.ro

Primăria Ploiești își schimbă sediul. Mutarea va avea loc după Paște!
martie 05
16:41 2018

 Reprezentanţii autorităților locale din Ploiești au confirmat astăzi pentru telegrama.ro, că planurile decurg foarte bine şi că Primăria, în prezent găzduită gratuit de Consiliul Judeţean Prahova în Palatul Administrativ, se va muta în noul sediu după Paşte.

Noul sediu al Primăriei Ploiești va fi fostul sediu Petrom, donat acum câţiva ani de către compania petrolieră, iniţial cu scopul de a fi transformat în spital de pediatrie şi apoi cu destinaţie pentru activităţi socio-culturale. 

foto: ph-online.ro

În această nouă locație vor ajunge şi toate celelalte structuri subordonate, cum ar fi direcţiile de Urbanism, Patrimoniu şi Tehnic-Investiţii, în prezent „răsfirate” prin diverse spaţii din centrul Ploieştiului, inclusiv în turnul Halelor Centrale.

În schimb, Serviciul Public Finanţe Locale şi cel pentru Evidenţa Populaţiei vor rămâne în sediile actuale, ţinând cont de specificul activităţii şi spaţiile necesare, însă există posibilitatea ca şi acestea să fie reprezentate la noul sediu în contextul în care s-a anunţat intenţia deschiderii unui aşa-zis „ghişeu unic”, la care ploieştenii să-şi poată rezolva toate problemele administrative cu un singur drum, fără a mai fi nevoiţi să se plimbe de la o instituţie la alta.

De asemenea, conform aceleeași surse,  tot în contextul mutării, încă nu este foarte clar ce se va întâmpla cu Poliţia Locală, cel mai probabil şi această instituţie urmând să rămână în sediul actual.

Despre autor

Redactie

Redactie

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
26°
cer senin
humidity: 43%
wind: 2m/s ENE
H 27 • L 26
33°
Sun
34°
Mon
34°
Tue
35°
Wed
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar