Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

OFICIAL! Asesoft Internațional, societatea controlată de Sebastian Ghiță, în faliment!

foto: supervizor.ro

OFICIAL! Asesoft Internațional, societatea controlată de Sebastian Ghiță, în faliment!
martie 06
15:59 2018

Magistraţii Tribunalului Prahova au dispus intrarea în procedura generală a falimentului a SC Asesoft International SA. Hotărârea poate fi atacată cu apel în termen de şapte zile de la comunicare. DNA a cerut într-un alt dosar interdicţia intrării în această procedură, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Portalului instanţelor, magistraţii Tribunalului Prahova de la Sectia a II-a civilă de contencios administrativ şi fiscal au admis cererea administratorului judiciar de intrare în procedura de faliment a societăţii Asesoft Internaţional, controlată de Sebastian Ghiţă, deşi DNA ceruse într-un alt dosar interdicţia intrării în această procedură.

“Dispune intrarea în procedura generală a falimentului a debitorului SC Asesoft International SA. (….). Desemnează în calitate de lichidator judiciar provizoriu pe CITR Filiala Bucureşti SPRL , care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art.64 din lege, cu o retribuţie de 1.500 lei (….) Dispune dizolvarea societăţii debitoare şi ridicarea dreptului de administrare al debitorului”, arată soluţia instanţei.

Sursa citată mai arată au fost fixate termene pentru pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor născute după data deschiderii procedurii, de verificare a creanţelor, de întocmire şi publicare a tabelului suplimentar al acestora, de depunere la tribunal a contestaţiilor la tabelul suplimentar, de soluţionare a contestaţiilor şi de întocmire a tabelului definitiv.

“Dispune notificarea deschiderii procedurii de faliment debitorului, creditorilor şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Prahova, pentru efectuarea menţiunii, precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă”, mai scrie în soluţia dată de Tribunalul Prahova.

Totodată, s-a dispus şi sigilarea bunurilor din averea debitorului şi îndeplinirea celorlalte operaţiuni de lichidare.

Soluţia, care este o hotărâre intermediară, este executorie, şi cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare.

Apelul se va depune la Tribunalul Prahova.

Despre autor

Redactie

Redactie

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
28°
cer acoperit de nori
humidity: 34%
wind: 5m/s WSW
H 28 • L 28
24°
Sat
27°
Sun
25°
Mon
23°
Tue
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar