Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Concert – Spectacol Extraordinar „Icoane de la Ţară”

Concert – Spectacol Extraordinar „Icoane de la Ţară”
aprilie 12
21:45 2018

Sala „Ion Baciu” a Filarmonicii găzduieşte sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 11.30, un Concert – Spectacol Extraordinar intitulat „Icoane de la Ţară”. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Prahova şi Primăria Municipiului Ploieşti în colaborare cu Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, Muzeul Memorial „Paul Constantinescu” Ploieşti şi Filarmonica „Paul Constantinescu”.

În prima parte a spectacolului veţi putea asculta „Vocile Concursului Paul Constantinescu ediţia 2017”. Tinerii artişti – laureaţi ai Concursului Naţional de Interpretare şi Creaţie Muzicală „Paul Constantinescu” – ediţia XXIII – 2017 vor prezenta arii şi lieduri celebre din repertoriul liric universal, clasic şi contemporan.

          Partea a II a a evenimentului „Icoane de la Ţară” reprezintă un spectacol omagial pe muzica celebrului compozitor Tiberiu Brediceanu, cu poezii semnate de Daniel Prallea Blaga. Protagonişti vor fi tinerii din clasa aceluiași Daniel Prallea Blaga, lect. dr. în cadrul Universității Naţionale de Muzică din Bucureşti.

Soprana Silvia Voinea – prof. univ. dr. la U.N.M.B. va fi prezentă atât în calitate de consultant muzical, cât și ca prezentator şi coordonator al evenimentului, alături de dr. Cristina Lascu – regizor artistic TVR.

Intrarea este liberă.

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
21°
cer senin
humidity: 51%
wind: 2m/s NE
H 27 • L 21
33°
Sun
34°
Mon
34°
Tue
35°
Wed
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar