Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

”UNIVERCITY FESTIVAL” – Ploiești, Orașul Aurului Negru, un oraș al culorilor și plin de veselie

”UNIVERCITY FESTIVAL” – Ploiești, Orașul Aurului Negru, un oraș al culorilor și plin de veselie
mai 05
13:45 2018

Anul acesta, se împlinesc 50 de ani de la înființarea Casei de Cultură a Studenților Ploiești și 70 de ani de la înființarea Universității Petrol-Gaze din Ploiești.

Aniversarea celor două instituții strâns legate de istoria învățământului de petrol și a urbei lui Caragiale prin menirea lor educativă și culturală, le oferă profesorilor și studenților ocazia de a-și manifesta bucuria prin organizarea unor evenimente educative și cultural – artistice în perioada 18 – 20 mai 2018, sub egida „UNIVERCITY FESTIVAL”.

Peste 500 de tineri artiști – studenți ai U.P.G. și elevi ai colegiilor ploieștene – vor face din Ploiești, Orașul Aurului Negru, un oraș al culorilor, plin de veselie și de entuziasm tineresc.

Co-organizatori ai evenimentelor incluse în proiect sunt Consiliul Județean Prahova și Primăria Municipiului Ploiești, iar ca parteneri și-au arătat disponibilitatea  instituții locale de educație și cultură, precum și instituții administrative.

„UniverCity Festival” include evenimente cultural – artistice de amploare, care se vor desfășura după următorul program:

  • 18 mai 2018, Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești, ora 18.00:

Premiera spectacolului „FIRFIRICĂ” de Stroe și Vasilache, prezentat de Teatrul Studențesc „MOFT” al Casei de Cultură a Studenților Ploiești;

  • 19 mai 2018, sala de spectacole a C.C.S. Ploiești, ora 18.00:

Spectacolul aniversar „FOREVER YOUNG”, prezentat de formațiile artistice ale Casei de Cultură a Studenților Ploiești;

  • 20 mai 2018

– intervalul orar 16:00 – 18:00, Bulevardul Castanilor – Palatul Culturii – Parada „UNIVERCITY”, la care vor participa membri ai formațiilor artistice ale C.C.S. Ploiești, studenți din facultățile U.P.G. Ploiești, elevi ai colegiilor ploieștene, precum și invitați din instituții de cultură;

– intervalul orar 18:00 – 18:10,  esplanada din fața Palatului Culturii – „UNIVERCITY FLASHMOB”, la care vor participa membri ai formațiilor artistice ale C.C.S. Ploiești, studenți din facultățile U.P.G. Ploiești, elevi ai colegiilor ploieștene, precum și invitați din instituții de cultură;

– intervalul orar 18:30 – 22:30,  pe scena în aer liber amplasată în zona Palatului Culturii – „UNIVERCITY SHOW”, la care vor participa membri ai formațiilor artistice ale C.C.S. Ploiești și invitați din instituții de cultură.

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
21°
cer senin
humidity: 51%
wind: 2m/s NE
H 27 • L 21
33°
Sun
34°
Mon
34°
Tue
35°
Wed
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar