Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

FOTO | Chedra „a topit” Metalul și urcă pe primul loc în campionatul de minifotbal!

FOTO | Chedra „a topit” Metalul și urcă pe primul loc în campionatul de minifotbal!
septembrie 13
16:44 2018

Miercuri, 12 septembrie, pe terenul I de la Baza Sportivă Kiru Sport, Chedra a reușit să stabilească scorul etapei: 9-1 contra Metalului Plopeni.

Alb-verzii au început mai bine partida, iar în minutul 8 au expediat primul șut pe spațiul porții. Matei a pătruns pe centru și de la 10 metri a trimis spre poarta adversă, dar portarul Plopeniului se anunța a fi în zi mare. Cinci minute mai târziu, Chedra a deschis scorul. Butufei a recuperat un balon în marginea careului și a trimis în partea dreaptă pentru Mihăiță, care a șutat fără speranțe de această dată pentru goalkeeper-ul advers.

După golul încasat, Metalul nu a renunțat la arma preferată, contraatacul, cel care le-a adus și golul egalizator după o clipă de neatenție a fundașilor noștri, când Puiuleț a marcat. Cu toate acestea însă, Chedra a continuat să atace, iar gazdele începeau să simtă sufocarea din ce în ce mai intensă a alb-verzilor.

Cu două schimbări efectuate în decurs de un minut, când i-a trimis în teren pe Condrea în locul lui Matei și pe Gavrilă în locul lui Ciobanu, antrenorul Dragoș Chelba și-a așezat perfect echipa, astfel încât Plopeniul să nu mai poată ieși pe contraatac prin singurul lor om periculos, Huza, fapt ce a și dus al doilea gol, când la ultima fază a primei reprize, Neacșu prinde un șut de zile mari, lăsându-l fără replică pe portarul advers. 2-1 a fost scorul cu care s-a intrat la cabine.

În actul secund, Dragoș Chelba trimite aceeași formulă cu care a început partida, fără nici un rezultat pe tabelă însă. Văzând ca Metalul este o echipă a cărui defensivă nu cedează ușor, recurge la o schimbare; Ciobanu îi lasă locul lui Condrea, care la prima atingere de balon din actul secund șutează năpraznic, anunțând parcă golul al treilea; 3-1 se face imediat, și băieții în verde începeau să răsufle ușurați.

Dorind prospețime în joc, antrenorul nostru mai face o schimbare; Matei îi lasă locul lui Gavrilă, care în trei minute face un hatt-trick de zile mare. O achiziție excelentă reușită de conducerea echipei! Minutul 35 aduce un nou gol pentru Chedra, același Gavrilă mai șutează o dată puternic și mingea se oprește lângă stâlpul din stânga al porții. Patru goluri, așadar, și un scor în care nu mulți credeau la început; 7-1. Butufei iese și el la rampă nu numai din postura de servant, un minut mai târziu, când înscrie pentru un 8-1 neverosimil, lăsându-i locul în teren lui Ciobanu, care își trece și el numele pe lista marcatorilor în ultimul minut de joc. 9-1, și Chedra urcă pe locul 1.

Vladimir Butufei: „Scorul nu reflectă realitatea din teren.

După meci, jucătorul formației Chedra Tax, Vladimir Butufei, a efectuat o scurtă analiză a confruntări: „Am întâlnit o echipă bună a campionatului, cu jucători tehnici, care poate încurca orice adversar dacă sunt în efectiv complet; dovadă fiind și scorul strâns dinaintea pauzei: 2-1. De altfel, scorul nu reflectă realitatea din teren, deoarece până la sfârșitul jocului, când ne-am desprins pe tabelă, jocul a fost echilibrat. Important este că noile achiziții încep să se integreze în echipă și să ne ajute din ce în ce mai mult într-un campionat care pare a fi mai echilibrat ca niciodată, unde campioana din acest sezon se poate decide între 5-6 echipe.”

Iată și formația care a intrat pe suprafața verde:

Chedra Tax (antrenor Dragoș Chelba): 28. Aurel Panaite – 4. Florin Pripu, 5. Vladimir Butufei – 7. Ciprian Neacșu, 10. Marian Matei – 16. Andrei Ciobanu

Rezerve: 1. Cristian Pantelescu – 2. Trandafir Iulian, 3. Alexandru Radu – 9. Cristian Mihăiță, 11. Cristian Gavrilă, 15. Georgian Condrea

Absenți: Cristian Vasile, Andrei Rusu (ambii accidentați), Alexandru Bobeică, Ionuț Herea (ambii învoiți)

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
22°
cer fragmentat
humidity: 72%
wind: 4m/s W
H 21 • L 18
25°
Fri
22°
Sat
23°
Sun
23°
Mon
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar