Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Chedra a învins și revelația Team Alimtex!

Chedra a învins și revelația Team Alimtex!
septembrie 27
16:40 2018

Chedra a reușit cea de-a patra victorie în acest sezon de Liga A la minifotbal. În această rundă, formația antrenată de Dragoș Chelba a învins cu scorul de 7-2 pe Team Alimtex.

Roș-negrii au început partida în atac, și după ocaziile lui Herea, Neacșu și Matei, care au trecut pe lângă deschiderea scorului, Butufei a marcat în minutul 8. Văzând că echipa nu dă randamentul dorit, Dragoș Chelba a recurs la schimbări: Herea i-a lăsat locul lui Condrea, care a și majorat scorul cinci minute mai târziu, ca după altele trei, Mihăiță, și el intrat în locul lui Neacșu, să facă 3-0.

Meciul se anunța o formalitate, dar echipa oaspete, pe care am văzut-o destul de bătăioasă și în celelalte partide, a înscris după ce mingea a fost deviată de zid, la o lovitură liberă ce l-a surprins pe Panaite. Strigătele de pe margine ale antrenorului roș-negrilor a făcut ca elevii săi să nu își piardă calmul, ceea ce a dus la modificarea scorului în minutul 18: 4-1, după ce același Condrea a trimis o ghiulea, lăsându-l fără replică pe portarul celor de la Team Alimtex.


5-1 s-a făcut după pauză, în minutul 22, când Butufei a făcut și el dubla, iar Gavrilă, intrat la câteva momente după reînceperea jocului, a dus scorul la 6-1 în minutul 29, cu un șut din interiorul careului.

Simțind cum scorul aducea mai aproape cele trei puncte, din nou Dragoș Chelba face câteva modificări: Trandafir intră în locul lui Butufei și Mihăiță în locul lui Herea, iar Team Alimtex a profitat de degringolada din defensiva Chedrei și a mai marcat o dată: 6-2. Iureșul ofensiv al băieților lui Chelba nu a scăzut și cu patru minute înainte de final, Mihăiță a provocat un autogol pentru echipa adversă: 7-2 scor final, și Chedra rămâne în continuare liderul ligii A.

Iată și formația trimisă în teren de Dragoș Chelba:

Chedra: 1. Aurel Panaite – 4. Florin Pripu, 6. Vladimir Butufei – 7. Ciprian Neacșu, 8. Ionuț Herea – 10. Marian Matei

Rezerve: 2. Iulian Trandafir, 9. Cristian Mihăiță, 11. Cristian Gavrilă, 15. Georgian Condrea

Următoarea etapă, Chedra va poposi pe terenul celor de la SystemBau, un meci ce se anunță a fi interesant!

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
10°
ploaie puternică
humidity: 100%
wind: 7m/s ENE
H 11 • L 10
5°
Fri
5°
Sat
6°
Sun
9°
Mon
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

YouTube
Abonați-vă la newsletter

Curs valutar