Ploieștiul Patria Noastră

Palmares

Palmares

Liga I
Campionate câștigate (4): 1929-30, 1957-58, 1958-59, 1965-66
Locul 2 (2): 1955, 1961-62

Liga a II-a:
Campionate câștigate (7): 1954, 1976-77, 1981-82, 1984-85, 1988-89, 2002-03, 2010-11
Locul 2 (1): 1980-81

Liga a IV-a:
Locul 1: 2016-2017
Cupa României – faza județeană Prahova

Cupa României:
Cupe câștigate (3): 1962-63, 1994-95, 2012-13
Finalistă (1): 1952

Supercupa României:
Finalistă (2): 1995, 2013


Petrolul Ploiești în cupele europene:

UEFA Champions League / Cupa Campionilor Europeni
Sezon Runda Oponent Acasă Deplasare
1958–59 Preliminarii Wismut Karl Marx Stadt 2–0 2–4 (0-4 la baraj)
1959–60 Preliminarii Wiener Sportclub 1–2 0–0
1966–67 Prima rundă Liverpool 3–1 0–2

Cupa Cupelor UEFA
Sezon Runda Oponent Acasă Deplasare
1963–64 Preliminarii Fenerbahçe 1–0 1–4
1995–96 Preliminarii Wrexham 1–0 0–0
Prima rundă Rapid Viena 0–0 1–3

UEFA Europa League / Cupa UEFA / Cupa Orașelor Târguri
Sezon Runda Oponent Acasă Deplasare
1962–63 Prima rundă Spartak Brno 4–0 1–0
Runda a doua Leipzig XI 1–0 0–1
Sferturi de finală Ferencváros 1–0 0–2
1964–65 Prima rundă Göztepe A.Ș. 2–1 1–0
Runda a doua Lokomotiv Plovdiv 1–0 0–2
1967–68 Prima rundă Dinamo Zagreb 2–0 0–5
1990–91 Prima rundă Anderlecht 0–2 0–2
2013–14 Turul doi preliminar Víkingur 3–0 4–0
Turul trei preliminar Vitesse 1–1 2–1
Runda play-off Swansea City 2–1 1–5
2014–15 Turul doi preliminar Flamurtari 2–0 3–1
Turul trei preliminar Viktoria Plzeň 1–1 4–1
Runda play-off Dinamo Zagreb 1–3 1–2

Cupa UEFA Intertoto
1990 – Grupa 9
Oponent Acasă Deplasare
Chemnitz 0–1 0–1
Sturm Graz 1–6 1–3
Fortuna Düsseldorf 1–1 3–2
Clasament
Poz Echipa MJ V E Î GM GP G Pct
1 Chemnitz 6 3 2 1 4 2 2 8
2 Sturm Graz 6 2 3 1 9 3 6 7
3 Fortuna 6 2 2 2 6 6 0 6
4 Petrolul Ploiești 6 1 1 4 6 14 −8 3

Sursa: FC Petrolul

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
19°
câțiva nori
humidity: 82%
wind: 4m/s ENE
H 18 • L 17
22°
Mon
24°
Tue
25°
Wed
27°
Thu
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

YouTube




Abonați-vă la newsletter

Curs valutar