Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

CS Iany Sport 2012 Ploieşti recruteaza tineri talentati pentru sectia de fotbal-tenis!!

CS Iany Sport 2012 Ploieşti recruteaza tineri talentati pentru sectia de fotbal-tenis!!
februarie 13
10:17 2013

Asociatia „Clubul Sportiv Iany Sport” a hotarat înfinţarea unei secţii de fotbal-tenis la nivel de juniori.

Scopul principal al acestei secţii este participarea, încă din acest an, la Campionatul National masculin, rezervat juniorilor. La nivelul orașului Ploieşti mai există echipa CSU Ploieşti, dar aceasta activează doar în cadrul Campionatului Naţional, rezervat seniorilor.

UNDE TREBUIE SA TE INSCRII

Fiind un campionat rezervat juniorilor, vârsta maximă a celor care doresc să activeze in cadrul CS Iany Sport 2012 Ploieşti trebuie să fie de maxim 16 ani. Vârsta maximă regulamentară, la nivelul juniorilor, este însă de 18 ani dar, ca la orice club nou-înfiinţat, primul an va fi mai mult de acomodare cu regulile acestei discipline şi ale competiţiei naţionale de profil, urmând ca din sezonul următor să se atace poziţiile fruntaşe, obiectivele vizând performanța.

Înscrierile se pot face telefonic la 0735.397.419Ionuț sau pe e-mail la ianis_2003@yahoo.com

De asemenea se mai pot obtine informatii pe adresa Web: www.ianysport-ploiesti.ro

FACILITĂȚI ASIGURATE

– echipament sportiv gratuit pentru toți juniorii clubului selectați;

– medicamentație;

– locații antrenament;

– transport,cazare,masă, către locațiile în care se dispută turneele;

– vizite medicale.

De obicei, turneele de fotbal-tenis se disputa în ziua de sâmbătă.

DESPRE FOTBAL-TENIS

Fotbal-Tenis-ul este un sport relativ nou la noi în ţară, nefiind foarte popular, la nivel profesionist.

Conform datelor existente în bibliografia de specialitate, fotbal-tenisul pe plan mondial se juca acum mai bine de 50 ani în Cehoslovacia, 35 de ani în Romania, etc. De altfel fotbal-tenisul („nohejbal” in cehă si slovacă ) este considerat sport național în aceste țări. Tradiția și școala de fotbal-tenis cehă si slovacă este foarte puternică si bine pusă la punct, în aceste țări existând profesionalism la nivelul cluburilor. Federația Internațională de Fotbal – Tenis, însă, a apărut mult mai târziu față de aceste manifestări.

De-a lungul timpului s-au afiliat la I.F.T.A. țări ca : Ungaria, Franța, Rusia, Ucraina, Norvegia, Grecia, Cehia, Slovacia, Spania, S.U.A., Brazilia, Austria, Australia, Turcia, Congo, Suedia, afiliate la forul internațional, fiind bineînțeles si membrii fondatori. În anul 1991, I.F.T.A. organizează primul Campionat European astfel: probele de simplu și dublu, în Ungaria (Kaposvar si Szolnok) și proba de triplu, în Elveția (Meiringen), iar în anul 1994, prima CUPĂ MONDIALĂ, în Brazilia (Garanhonnes) și primul Campionat Mondial în Slovacia (Kosice).

De-a lungul celor 14 ani de activitate, I.F.T.A. a reusit să organizeze Cupa Campionilor Europeni la nivelul cluburilor, prima ediție desfașurându-se în anul 1996 in Cehia. De altfel, campionatele europene și mondiale se dispută alternativ, o dată la doi ani, in luna noiembrie, țara-gazdă fiind stabilită de Congresul F.I.F.T.A. care are loc, de obicei, în primul trimestru al fiecărui an.

România a obținut anul trecut toate medaliile de aur la Campionatul Mondial de Fotbal-Tenis din Ungaria ( http://www.frft.ro )

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
16°
nori împrăștiați
humidity: 92%
wind: 2m/s SE
H 14 • L 10
19°
Sat
22°
Sun
22°
Mon
21°
Tue
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube




Abonați-vă la newsletter

Curs valutar