Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Parintii lui Bokila fac lumina in cazul fiului lor: „Jeremy prefera sa joace in strainatate, iar in Romania va evolua doar la Petrolul!”

Parintii lui Bokila fac lumina in cazul fiului lor: „Jeremy prefera sa joace in strainatate, iar in Romania va evolua doar la Petrolul!”
aprilie 29
18:02 2013

Radio GSP » Oficialii Petrolului răspund ofertei făcute de Becali: “E lipsă de respect! Nu va ajunge la Steaua!”

Gigi Becali spera ca Petrolul să accepte să-l cedeze pe Jeremy Bokila în schimbul a 700.000 de euro, dar oficialii “lupilor” nici nu vor să audă de o asemenea ofertă.

Marius Nicolae, directorul sportiv al Petrolului, a povestit la Radio GSP cum a reacţionat familia fotbalistului cînd a auzit cifra pe care o oferă Steaua.

“Ne-am amuzat pe seama ofertelor pentru Bokila. Azi eram cu el şi familia lui şi i-am dat să citească ştirile. Tatăl său a spus că dacă asta e oferta Stelei atunci e lipsă de respect. Nu avem nici o ofertă clară pentru Bokila. Nu va ajunge la Steaua, nu ar fi corect pentru fanii noştri. Bokila preferă să joace în străinătate, iar în România va evolua doar la Petrolul”.

Oferta făcută de Becali pentru Bokila e luată în rîs: “Sumele astea sînt aruncate la mişto!”

Fostul antrenor al Petrolului, Valeriu Răchită, crede că oferta lui Becali nu poate fi luată în serios de către „lupi”.

“Dacă jucătorul era la Steaua s-ar fi cerut 7 milioane, dar dacă e la Petrolul s-a mai tăiat un zero. Sumele astea sînt aruncate la mişto. Este cel mai în formă atacant din acest campionat, iar sumele care se vehiculează pentru el sînt mult prea mici.” a declarat Răchită la Sport Total fm

Sursa:Gsp.ro


Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
10°
cer senin
humidity: 88%
wind: 2m/s NNE
H 13 • L 11
21°
Sun
21°
Mon
18°
Tue
20°
Wed
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube




Abonați-vă la newsletter

Curs valutar