Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

Simona Halep redevine numărul 1 mondial în tenisul feminin!

foto: blacknews.ro

Simona Halep redevine numărul 1 mondial în tenisul feminin!
februarie 26
11:45 2018

Noul clasament al Asociaţiei Tenisului Feminin (WTA) este condus de Simona Halep, jucătoarea care revine în fotoliul de lider mondial după numai patru săptămâni, informează Mediafax.

Simona Halep (7.965 de puncte) este din nou regina tenisului feminin, constănţeanca având un avans de 440 de puncte faţă de Caroline Wozniacki, ocupanta locului secund!

Halep face încă o rocadă cu Wozniacki, după ce daneza a detronat-o pe 28 ianuarie, după finala de la Australian Open (7-6, 3-6, 6-4). A urmat o perioadă cu multe puncte de apărat pentru Caroline, iar Simona a profitat la maximum de această situaţie.

Halep a devenit a 21-a jucătoare din istorie care îşi recapătă coroana, demonstrând astfel că nu a ajuns întâmplător pe locul 1. Simona, care se află într-o perioadă de refacere, are asigurat locul 1 mondial pentru încă trei săptămâni. Indiferent de ce urmează să se întâmple în tenisul feminin, datorită diferenţei de puncte, ea nu va putea fi întrecută de nicio urmăritoare mai devreme de 19 martie, atunci când se încheie turneul de la Indian Wells.

Despre autor

Redactie

Redactie

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
12°
cer senin
humidity: 90%
wind: 1m/s E
H 12 • L 9
19°
Sat
21°
Sun
19°
Mon
13°
Tue
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube




Abonați-vă la newsletter

Curs valutar