Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

1924-2014: 90 de ani de istorie! „Lupii” pregatesc un show unic in istoria Ligii 1!

1924-2014: 90 de ani de istorie! „Lupii” pregatesc un show unic in istoria Ligii 1!
aprilie 02
13:35 2014

2014 va fi cu siguranta un an special pentru comunitatea petrolista, in primul rand prin prisma celor 90 de ani de existenta pe care ii vom sarbatori anul acesta , dar si prin sansele foarte mari pentru inca o clasare pe un loc de Europa League, si castigarea unui nou trofeu.1150820_741431009223012_1351085831_n

Pe aceasta cale Asociatia „Lupii Galbeni” a remis in cursul zilei de azi, un comunicat prin care se anunta intentia fanilor petrolisti de a organiza in viitorul apropiat o coregrafie unica in istoria stadioanelor din Liga 1, prin care sa se aniverseze cel de-al 90-lea an de existenta istorica a unuia dintre cele mai vechi si de traditii cluburi din Romania, echipa fanion a municipiului Ploiesti, Petrolul Ploiesti.

Astfel, pentru un demers de o asemenea anvergura, fara precedent in Romania, fanii petrolisti de pretutindeni isi pot arata din nou atasamentul pentru culorile lor favorite, dovedind astfel inca odata daca mai era necesar ca Petrolul reprezinta o mare familie pentru care intradevar nu exista un antidot. Pentru ca acest show sa fie pus in scena pe intreg stadionul „Ilie Oana”, fanii „lupilor galbeni” sunt rugati sa contribuie fiecare dupa posibilitati la acest eveniment unic din istoria clubului gazar.

Va prezentam mai jos comunicatul remis de Octav Preda, în numele Asociaţiei Lupii Galbeni:

Galeria „Lupii Galbeni” apeleaza pe aceasta cale la publicatia dumneavoastra in ideea de a ne promova intentiile legate de organizarea unei coregrafii grandioase care sa aniverseze al 90-lea an de existenta al clubului nostru iubit, F.C. Petrolul Ploiesti! In acest sens, suporterii doresc sa realizeze un spectacol unic pe tot stadionul „Ilie Oana” in perioada apropiata, insa pentru implinirea acestui deziderat este nevoie de sustinerea financiara a celor care iubesc Petrolul si care apreciaza realizarile de tribuna puse in scena de suporterii din peluze. Astfel, acestia din urma au drept „plan de bataie” identificarea si atragerea a macar 1.000 de prahoveni interesati sa contribuie cu suma de 30 ron pentru realizarea unei coregrafii fara egal in Romania, „Petrolul – 90”. Evident, si cei care doresc sa contribuie cu o suma mai mare sau mai mica decat acest plafon, stabilit aleatoriu si entuziast, o pot face la Yell Wolf Pub, amplasat la Peluza I a arenei „Ilie Oana”, zilnic intre orele 12.00 si 23.00, incepand cu ziua de joi, 3 aprilie 2014. Cotizantii vor fi inscrisi intr-un tabel unde vor si semna in dreptul sumei donate, lista inscrisilor urmand a fi actualizata la fiecare 48 de ore, pe site-ul doarpetrolul.ro, dupa ce in prealabil a fost scanata. Metoda adoptata se doreste a contribui la inlaturarea oricaror dubii privind sumele colectate, totodata organizatorii actiunii urmand sa publice informatii doveditoare despre destinatia donatiilor incasate. Cei care doresc sa sustina realizarea coregrafiei prin donarea unor materiale necesare (vopsele, diluanti, material textil etc…) o pot face contactandu-ne in prealabil pe adresa predatav@yahoo.com. In semn de respect pentru efortul depus de cei interesati, la final se va organiza o tragere la sorti, iar castigatorul urmeaza sa primeasca un cadou cu totul si cu totul special cu ocazia acestui an aniversar. 

 
Cu respect, Octav Preda, Asociatia „Lupii Galbeni”

comunicatul remis de Octav Preda, în numele Asoviaţiei Lupii Galbeni: – See more at: http://www.jurnalulph.ro/sport/7808-lupii-galbeni-sustinere-pentru-un-spectacol-de-exceptie.html#sthash.ju78b6dW.2rHglKVb.dpuf

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
11°
nori împrăștiați
humidity: 89%
wind: 1m/s ENE
H 11 • L 9
21°
Sun
19°
Mon
13°
Tue
19°
Wed
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube




Abonați-vă la newsletter

Curs valutar