Ploieștiul Patria Noastră

Știri

 Ultima oră

VIDEO!EXCLUSIV! Férébory Doré a ajuns in Romania pentru a negocia cu Petrolul Ploiesti!

VIDEO!EXCLUSIV!  Férébory Doré a ajuns in Romania pentru a negocia cu Petrolul Ploiesti!
iulie 18
17:19 2013

Petrolul Ploiesti mai vrea sa dea o lovitura pe piata transferurilor prin aducerea la Ploiesti a atacantului congolez Férébory Dore, care in prezent este sub angajament cu gruparea din liga a doua franceza Angers SCO!Thierry BONNET/Ville d'Angers

Presa franceza scrie astazi ca varful lui Angers, Férébory Dore curtat in ultima perioada de cluburi precum Lille, sau de  Mouscron echipa din a doua liga belgiana, ar fi ales in cele din urma varianta negocierilor cu  Petrolului Ploiesti. Astfel, ieri la finalul unei partide de pregatire pe care Angers a disputat-o contra celor de la FC Nantes, partida incheiata cu victoria lui Angers, scor 3-1 , Olivier Pickeu managerul atacantului congolez, a confirmat ca prima optiune a lui Férébory Dore este Petrolul Ploiesti!

Petrolul Ploiesti, o rampa buna de lansare si un pas inainte in cariera lui Dore!

Clasarea pe podium si castigarea Cupei Romaniei in sezonul recent incheiat, pare sa fie argumentul principal in alegerea „lupilor galbeni” de catre atacantul cu numarul 9 al celor de la SCO Angers,Férébory Dore. Cu o clasare mult mai buna decat ale celorlalte cluburi interesate de Dore,  belgienii de la Mouscron si fosta campioana a Romaniei CFR Cluj, ploiestenii au  prima sansa in a-l achizitiona pe cel care se vrea a fi noul Bokila! Un motiv in plus de a semna cu trupa ploiesteana este acela ca Dore isi doreste foarte mult sa joace in a doua competitie continentala ca importanta, Europa League!

Pickeu: Clubul Angers este în așteptare!dore

Potrivit lui Olivier Pickeu (foto:Mario Fournier,  Olivier Pickeu ieri seara discutand cu Dore, asteptand plecarea catre Romania), Férébory Dore, deja a decolat in cursul zilei de ieri cu destinatia Romania, in cursul zilei de astazi el ajungand la Bucuresti, urmand a sosi la Ploiesti  pentru a-si negocia o posibila colaborare cu clubul gazar. Exista sanse foarte mari ca in aceasta seara de la ora 20.00 , Dore sa vada pe viu , de pe arena Ilie Oana, viitoarea sa echipa Petrolul Ploiesti in partida pe care „lupii” o vor sustine in cel de-al doilea tur preliminar de Europa League contra feroezilor de la Vikingur Gota! O victorie si un meci frumos al ploiestenilor in aceasta seara s-ar putea sa fie un argument solid in a-l convinge pe Férébory Dore sa devina un „lup galben”, se precizeaza in presa franceza!

Fode Dore are 24 de ani şi a marcat  trei goluri în sezonul trecut al Ligue 2, în 34 de apariţii, din care doar 25 ca titular. Este un atacant masiv, de 1,91 metri înălţime (cu trei centimetri mai înalt decât Bokila) şi o greutate de 81 de kilograme.

Férébory Dore este cotat de transfermarkt.de la 500.000 €

Foto:digisport.ro

 

Despre autor

Florian Tudorache

Florian Tudorache

Articole asemănătoare

0 comentarii

Încă nu sunt comentarii.

Nu există comentarii pentru moment, vrei să adaugi unul?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Ploiești
12°
cer senin
humidity: 90%
wind: 1m/s E
H 11 • L 9
19°
Sat
21°
Sun
19°
Mon
13°
Tue
Weather from OpenWeatherMap
  • :
  • :
Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresele ploiestipatrianoastra@yahoo.com, info@ploiestiulpatrianoastra.com, sau pe contul nostru de Facebook.

Cele mai citite articole

Sorry. No data so far.

Instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

YouTube




Abonați-vă la newsletter

Curs valutar